Tűrtük a nyomdafestéket

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Kicsit megkésett beszámoló következik a KNER nyomda bulijáról, de a nyári uborkaszezon miatt ez most így alakult. Még július 11-én történt, hogy Békéscsabára vetett minket a sors. Na, nem annyira véletlen volt ez, hiszen a koncertet hosszas egyeztetés előzte meg. A KNER nyomda csapata családi napját tartotta a város határában lévő sporttelepen, itt adtunk délutáni matiné koncertet.

A sörsátor bizony elkélt, hiszen a kánikula kellős közepén jártunk már akkor is. Éppen ezért a közönség jelentős részének esze ágában sem volt az asztaloktól felkelni, inkább a jó hideg sört vagy üdítőt kortyolgatva nézték és hallgatták a zenekart. Az alkalmi színpad farostlemezekből lett összetákolva, és nem is volt túl nagy, ám a helyzetet megoldottuk. Igaz, ugrálásról szó sem lehetett, hiszen minden lépésnél mozgott alattunk a szerkezet.

A jelenlévők közül azért gyorsan akadt pár táncoslábú, aki a színpad elé érkezett, és onnan két óra leforgása alatt el sem ment. Köztük is volt egy úriember, aki a nagy meleg hatására bizony jelentős mennyiségű söritalt engedhetett már le a torkán. Ez meg is látszott mozgáskultúrájában, hiszen két oldalsasszé között megbillent egyensúlya, és zsákként dőlt el a füvön. Ezt párszor megismételte a jelenlévők nagy derültségére, de a végére már annyira összeszedte magát, hogy énekelni is kedve támadt. Igaz, az EDDA Kör című számának szövegével voltak problémái, de ezt megbocsátottuk neki.

Egyébiránt kiváló hangulatú családias koncert volt, részünkről a megtiszteltetés, hogy ott lehettünk. Fotó sajnos nem készült, így most marad a beszámoló.

Tags: , ,

Szólj hozzá!