Atom buli Buffalo módra

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Az elmúlt hétvége mozgalmasnak ígérkezett a zenekar életében, hiszen manapság kevesebbet koncertezünk, mint néhány évvel ezelőtt, ám most hirtelen 2 nap leforgása alatt 3 alkalommal is helyt kellett állnunk. Fárasztó volt, de a szentesi bulival feltettük a koronát erre a mini – dömpingre.

Május 10 – én, tehát pénteken, egykori orosházi törzshelyünkön muzsikáltunk, majd másnap szintén hazai pályán maradva az Árpád – kertben zajongtunk szabadtéren. Ezek után vettük az irányt Szentes felé. Valójában mindenki elég komolyan fáradt volt, hiszen többünk dolgozott is, de aki mégsem, az az újabb helytállás előtt keveset tudott pihenni. Az odaúton Krisztián meg is jegyezte, hogy ez vagy egy marha unalmas koncert lesz, vagy egy hihetetlen nagy őrjöngés.

Fotók egyelőre nincsenek, mert sikerült letöltés után valahova jól elkeverni a mappát. De ha egyszer végre előkerül, mindenképpen kitesszük.

Ismerve az ottani közönséget persze ez nem lehetett nagy kérdés, ám az időjárás nem kedvezett nekünk, szakadt az eső. A kezdés előtt negyed órával tulajdonképpen mi ültünk csak a krimóban. Majd beszállingózott néhány ember, amitől továbbra is üresnek tűnt a krimó. De hiába, a kezdés az kezdés, kicsit csúsztatva ugyan, de nekiláttunk a mókának. Szépen eltelt fél óra, és nem csak hogy megtelt a Buffalo, hanem a hangulat is az egeket verdeste – mondhatni szokásosan.

Régi visszatérőink közül örömünkre szolgált köszönteni a hamarosan egybekelő ifjú párt is, Lacit és Nikit, kiknek a tiszteletére a stílszerű Esküvő mellett a leendő vőlegény kérésére a Nő vagy, csak nő című örökbecsűt is eljátszottuk.

Az énekesek dolgát némileg nehezítette, hogy a színpad feletti 3 lámpából pont a középső az amelyik bemondta az unalmast, így ami a műsort és a szövegkönyvet illeti, Krisztián és Enikő tulajdonképpen megvakult. Előbbi idétlenkedett egy kicsit a dobverővel, de egy kedves vendég (Tamás), a segítségére sietett és lőn világosság, még nagyobb elánnal énekelhettek!

A közönség lelkesedése ránk ragadt természetesen és a végére brutálisan nagy bulit csaptunk. Ismét köszönet minden résztvevőnek érte. Június 8 -án pedig még találkozunk a nagy nyári szünet előtt!

Tags: , ,

  1. Tibor azt írta:

    Hello! Miikor lesznek már meg a képek? 🙂 Egy ilyen buli után nem is csodálom, hogy elveszett a mappa….:-)

Szólj hozzá!