Teltház a Felsőpártiban

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

A nyári szünet után újra jönnek a koncertek. Kezdésként Szentesre mentünk, új helyünkre, a Felsőpárti Sörözőbe. A júliusi jól sikerült debütálás után reménykedtünk benne, hogy hasonlóan jó lesz a fogadtatás.

Klikk még több képért

Nos, nem csalódtunk. Részletekért kattints  tovább…

Felsőpárti – jó kezdés az új helyen

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Mint írtuk korábban, új állandó helyre költöztünk Szentesen, mégpedig a Felsőpárti Sörözőbe, ahol július 24-én, a kánikula közepén meg is volt az első koncertünk. Kint dögmeleg, bent kellemes hűvös, amit a hangulat azért felfűtött elég rendesen.

Kicsit szokni kell még a helyet, hiszen jóval szűkebben férünk el, de ez nem gond. Összehúzzuk magunkat, hogy minél jobban elférjetek a táncparketten, hiszen mégiscsak az a lényeg, hogy legyen valami mozgás…

Itt van néhány fotó, ami visszaadja a hangulatot a július végi koncertről.

Legyen valami pezsgés....volt (klikk a képre)

Találkozunk ugyanitt szeptember 11-én!

Új helyen Szentesen

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Felsőpárti Söröző – mostantól itt zenélünk, mondhatni, ez lesz a törzshelyünk.

Az IH-ból érkezünk ide, ahol szép hónapokat töltöttünk, sok jó koncertet adtunk. De egyszer minden véget ér, így ez a kapcsolat is megszakadt. De nincs harag, barátsággal köszöntünk el egymástól.

Az új helyszín tehát a Felsőpárti Söröző, aminek tulajdonosa Papp Tibor igencsak kitartó ember, hiszen hosszú hónapok óta rendszeresen telefonálgat, játszunk-e nála? Végül májusban eldőlt, váltunk, így július végén már az új helyen találkozhattok velünk.

Ez már a negyedik állandó helyszín, ahol az elmúlt közel 20 évben játszunk Szentesen. Kezdtünk a Mátyásban, majd jött a legendás Buffalo, és az IH. Kíváncsian várjuk, mi lesz a Felsőpártiban. Reméljük, ti is jöttök!

Zenéltünk a kéklámpásoknak

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Megtisztelő felkérést kaptunk néhány hete az Őrizd a lángot Alapítvány elnökétől, Vincze Tibortól. Arra kért minket, hogy legyünk Orosházán a II. Városi Kéklámpás Nap záróakkordja, és toljunk egy másfél órás koncertet augusztus 29-én, Orosháza főterén.

Örültünk persze, mindössze egy apró gond volt: Enikő éppen ekkor nyaralt a családdal. De úgy döntöttünk, ilyen felkérést nem szabad visszautasítani…

Az öt fiú tolta a rákkenrollt (klikk a képre) Fotók: Palotás Rajmund

A rendőrök, tűzoltók és mentősök bemutatóztak, mi pedig már készültünk a koncertre. Azt nem vártuk, hogy tomboló tömeg lesz, hiszen kinek van kedve és hangulata péntek délután táncolni? 😀 Nem is volt ilyen, de azért jól telt az a két óra, amíg a színpadon voltunk. Köszönjük!

Esőhelyszín, nagy bulival

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Eredetileg azt terveztük, hogy ismét a szentesi megyeháza kiváló akkusztikájú udvarán koncertezünk. De az időjárás másként döntött, a közelgő eső miatt bekényszerültünk az IH-ba. De ez is teljesen rendben volt, hiszen már belaktuk a termet, és nem okozott meglepetést a hangzás.

Csoportosan elkövetett fotózás (klikk a képre)

Szerencsére sokan gondoltátok úgy augusztus 8-án, hogy velünk töltitek a fél éjszakát. Annak pedig kiváltképpen örülünk, hogy a régi törzsközönség mellett ismét sok új arcot láttunk a nézőtéren.

Reméljük, legközelebb, szeptemberben is találkozunk!