A valóságos szanazugi invázió

megmondta: András  // kategória: beszámoló

A zenekar tavalyhoz hasonlóan idén is meghívást kapott Szanazugba, a nyári táborba. Arról a megmozdulásról olyan emlékeket őriztünk, hogy abszolút nem volt téma a buli: ha mindenki ráér megyünk. S így is lett. Miután a zenekar svájci szekciója hazaért (lásd OFZE kirándulás Svájcban), rögtön vissza is jeleztünk, hogy idén is számíthatnak ránk. A banda foci rajongó része ugyan vegyes érzésekkel vette tudomásul az időpontot, ugyanis aznap este rendezték meg a foci vb egyik csemegéjét, a Spanyolország – Portugália összecsapást. Ám az első igazán kellemes meglepetés az érkezésünkkor fogadott minket: régi jó hangtechnikus barátunk, Fifi, egy kisképernyős tévét üzemelt be, hogy ne maradjunk le semmiről a buli közben sem. Krisztián és én tehát megnyugodva fogtunk bele az összeszerelés cseppet sem rövid és unalmas folyamatába.

Erre a fellépésre is jutott egy ünnepeltünk: Andor (alias Dobre) a közelmúltban ünnepelte születésnapját, s mi szokásunkhoz híven, családias keretek között egy üveg finom alkohol tartalmú itókával leptük meg, amit azonban most nem fogyasztottunk el. Majd jött az este másik meglepetése: szinte teltházas buli volt készülőben. Ez nagyon kellemes érzés volt mindannyiunknak.

Egyszerűen belépsz egy terembe ami tulajdonképpen teli van, és érzed: itt nagy buli lesz ha jól tesszük a dolgunk. A gyerkőcök vevők voltak ránk, mi pedig rájuk, így alakult ki az a remek hangulatú este, amire örömmel emlékszünk vissza. A buli végeztével Krisztián elég tekintélyes mennyiségű plakátot kiosztott a jelenlévőknek, amit aztán a dolgok rendje és módja szerint dedikáltunk is kérésre. Sosem felejtem el ezt a képet: 2 gyerkőc odajött hozzám, hogy aláírjam a plakátot, s mikor felnéztem a második dedikálása után, az ajtóig érő sor látványa fogadott.

A hihetetlen sok rovar inváziója mellett így elég komoly megszállás söpört rajtunk végig, mire minden egyes plakátot aláírtunk, de mindenki állta a sarat, természetesen örömmel. Remek buli volt tehát – melyekről a fotók is tanúskodnak – , s csak remélni tudjuk, hogy ennek is lesz folytatása!

Tags: ,

  1. Néhány lány a táborból azt írta:

    Jó kis koncert volt=)
    Mi mind jól éreztük magunkat=)
    Valószínűleg mindenki szerzett pár szúnyogcsípést, de megérte:D

  2. 1 fiú a táborból azt írta:

    jaja nagyon jó koncert volt héé:D
    nem sok ilyenen voltam
    de kurvajól éreztem magam:D tomboltam mint az állat;DD

Szólj hozzá!