Fülbevaló Firsttel

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Március végén egy új helyszínt is meghódítottunk, ez pedig nem volt más, mint a szarvasi Fülbevaló Klub. Sofőrünk, Tóth Uram szerencsére képben volt, így gyakorlatilag a hely keresgélésével nem kellett foglalkozni. Időben érkeztünk, ami azt is jelentette, hogy a minket fogadó szervezőkön kívül még nem nagyon voltak érdeklődők a környéken – illetve akik voltak, még 1-2 kör sétára lettek kárhoztatva egészen addig amíg be nem pakoltunk 🙂

A bepakolásnál kicsit keresgéltük a helyes irányokat, ugyanis több felől is meg lehetett közelíteni a buliknak teret adó helyiséget. Végül azért némi segítséggel, de sikeresen megtaláltuk a tulajdonképpen föld alatti “erődítményt”. El is kezdtük a gyors installt, de ekkor már tudtuk a a rossz hírt: Krisztián, gyakorlatilag munkahelyi balesetet szenvedett, ezért úgy döntött, jobb ha nem kockáztat semmit, így otthon maradt. Vagyis kénytelenek voltunk nélküle végigcsinálni az estét.

Ekkor legalábbis azt hittük, hogy Enikő veszi kezébe a frontemberséget, ami félig igaz is volt, ám a szervezők ebben is tudtak nekünk támaszt nyújtani: a helyi erők közül előkerítettek nekünk egy igazán remek hangú rock torkot, aki vállalta, hogy néhány dalba besegít. Ettől aztán még “keményebb” lett a szitu. Az ismertebb és azon belül is a rockosabb nótákat így a szokottnál is valamivel dögösebben “zúztuk” le. A repertoárba bekerülő frissebb nótákra aztán a fiatalság is belehúzott a bulizásba, így elmondhatjuk, hogy újfent egy remek bulin vagyunk túl!

Folytatás lesz Szarvason, viszont az már szabadtéren: április 30-án reméljük minél többen lejöttök újra velünk bulizni! A helyszín a Liget!

Tags: , ,

Szólj hozzá!