Mi is megmozgattuk Orosházát

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Május 19 – én Gellértegyháza adott otthont a Mozdulj Orosháza 2012! programsorozatának, ahol rendhagyó módon mi is felléptünk. A sok színes műsor egyik esti résztvevői voltunk, ahol tőlünk talán szokatlan módon vendéggel kiegészülve szórakoztattuk a nagyérdeműt.

Bakos Bettina volt a vendégünk (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A képlet egyszerű volt, ám a szokásosnak mondható: mi szolgáltattuk a  slágereket, a közönség – még ha nem is voltak sokan – pedig táncolt, örült és tapsolt. Örömteli pillanat és ünnep minden ilyen alkalom zenésznek és koncertlátogatónak egyaránt.

Ami viszont plusz örömet szolgáltatott még a nagy melegben, az földink színpadra lépése vendégként: a Megasztárban is menetelő ifjú tehetség, Bakos Bettina ugrott be négy szám erejéig a zenekar soraiba.

Bettina rengeteget fejlődött az évek alatt minden tekintetben és ennek komoly bizonyítékát adja fellépései során. Nem volt ez másként a First vendégeként sem.

A koncert abból a szempontból is örömteli volt számunkra, hogy a hosszú téli és hideg hónapok után először vehettünk birtokba szabadtéren egy méretes kényelmes színpadot, amit aztán megtöltöttünk remek dallamokkal.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget és reméljük jövőre is találkozunk Gellértegyházán! A fotókért pedig külön köszönet Kecskeméti Krisztinek!

Tags: ,

Szólj hozzá!