Esőhelyszín, nagy bulival

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Eredetileg azt terveztük, hogy ismét a szentesi megyeháza kiváló akkusztikájú udvarán koncertezünk. De az időjárás másként döntött, a közelgő eső miatt bekényszerültünk az IH-ba. De ez is teljesen rendben volt, hiszen már belaktuk a termet, és nem okozott meglepetést a hangzás.

Csoportosan elkövetett fotózás (klikk a képre)

Szerencsére sokan gondoltátok úgy augusztus 8-án, hogy velünk töltitek a fél éjszakát. Annak pedig kiváltképpen örülünk, hogy a régi törzsközönség mellett ismét sok új arcot láttunk a nézőtéren.

Reméljük, legközelebb, szeptemberben is találkozunk!

Szentes – tombolás a köbön

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Rossz szokásom sajnos tartom, hogy bár mindig eltervezem, szinte soha nem tudom időben megírni a beszámolót és kitenni a fotókat. Ez a mostani pontosan egy hónapja készül, de csak most született meg. Sebaj, az emlékek, amik a fotókhoz tartoznak nem kopnak, legalábbis nálunk – reméljük, nálatok sem.  Nem is írogatok most hosszasan, egy hónappal később minek. A fotók mindent elmondanak, látszik rajtuk, hogy tombolás volt a köbön az IH-ban.

Ebből is átjön, mennyire adta a buli (klikk a képre)

Április 30-án pedig 22:30-tól játszunk szabadtéren, a Gödörben!

Sörben és pezsgőben táncoló

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Igen, jól látjátok, ez egy nem kicsit, hanem nagyon megkésett beszámoló. Tudom, az nem mentség, hogy a rohadt sok munka miatt nem volt időm megírni és a képeket átnézni, de azt talán megértitek, hogy mivel időközben megszületett a lányom, az időm nagy részét a családdal töltöttem 🙂

Az arcok mindent elárulnak (klikk a képre)

De most már nem húzom tovább az időt, lássuk, mi is történt január végén Szentesen. Mert esemény az volt bőven, amit a fotók is bizonyítanak. tovább…

Megvolt a visszatérés Szentesre

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Konkrétan keresni kellett a “gondolataim” másnap reggel, annyira jól sikerült a szentesi visszatérő buli. Érdekes volt az érzés, hiszen az elmúlt több mint 10 évben a Buffaloban zenéltünk. De az már a múlt. Most úgy tűnik, megvan a jövő: méghozzá az IH-ban.

Ez a fotó visszaadja a hangulatot (klikk a képre)

A zenekaron belül is megoszlottak a vélemények az előzetes várakozásokról, hogy mennyien jöttök el a művházba. Én az optimisták közé tartoztam, és nekem lett igazam. Sokan 🙂 tovább…

A művházban folytatjuk Szentesen

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Döntöttünk: a Buffalo bezárása után a Művelődési és Ifjúsági Házban lesz a következő koncert Szentesen. Sokat gondolkodtunk, mi lenne a legjobb megoldás, végül sok szempont alapján a művházat választottuk.

A Facebook oldalunkon indított szavazás is segített ebben. Az eredmény a vártnál szorosabb lett, 60-40 %-ban a Felsőpárti söröző kapott több szavazatot. De mint írtuk, ez nem ügydöntő szavazás volt, kíváncsiak voltunk a véleményetekre. Több szentesi baráttal, ismerőssel beszéltünk, és az ő véleményük is bekerült a kalapba. Aztán egy próba végén átrágtuk a dolgot, és döntöttünk a művház mellett.

Azt mi is tudjuk, hogy ugyanolyan, mint a Buffaloban nem lesz többé, az a fejezet lezárult. Most új lapot nyitunk Szentesen, ami reményeink szerint hasonlón sikeres lesz, mint az eddigi másfél évtized. Mi mindent megteszünk ezért, ehhez viszont ti is kelletek majd!

Szóval várunk mindenkit december 21-én este a szentesi IH-ban. A részletekkel jövünk majd.