Új lány a szentesi fedélzeten

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

A nyár nem volt unalmas időszak, hisz új taggal bővült a zenekar.

Nevezetesen Berki Lillával, aki énekesnőnek érkezett közénk. A történet egyszerű: Enikő kapott egy lehetőséget, hogy Finnországba utazzon az orosházi énekkarral, amit persze nem lehetett kihagyni. Viszont az augusztusi két koncert már le volt kötve, így énekesnő nélkül álltunk. Ekkor jött az ötlet, hogy felhívjuk Berki Lillát, vállalja-e a beugró szerepet? És örömünkre vállalta.

Lillát már korábbról ismertük, Krisztián énekelt is vele egy színdarabban, emellett pedig a Fortuna zenekar énekesnőjeként villog napjainkban.

Egy hete volt, hogy az egész műsort betanulja, így izzott az mp3 lejátszója a sok zene alatt. A leányzó tehetségét jelzi, – azért írunk tehetséget, mert hozzánk képest szemtelenül fiatal – hogy mindössze egy próba kellett a műsor összeállításához, és máris élesben teszteltünk Szentesen.

A jó öreg Buffalo, ahol megint elképesztő meleg volt, és nagyon nehezen indult be a móka. (Lassan komolyan elgondolkodunk, hogy csak éjfélkor kezdünk el zenélni). A fél 11-es kezdésnél pár ember lézengett a krimóban – szokás szerint – így az első blokk kósza tapsok kíséretében zajlott le.

Hogy aztán éjfél után pár perccel az addigra szépen felduzzadó közönség belül jöjjön és elkezdjen táncolni. Úgy látszik, Szentesen sok idő kell az akklimatizációra. Na de aztán…az Istenért nem akartak elengedni minket, amit köszönünk szépen, hisz kegyetlen nagy móka keveredett ki. Ja, és Lilla kiválóan vizsgázott beugróként élesben…:)

Tags: , , ,

Szólj hozzá!