Teltház a Felsőpártiban

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

A nyári szünet után újra jönnek a koncertek. Kezdésként Szentesre mentünk, új helyünkre, a Felsőpárti Sörözőbe. A júliusi jól sikerült debütálás után reménykedtünk benne, hogy hasonlóan jó lesz a fogadtatás.

Klikk még több képért

Nos, nem csalódtunk. Részletekért kattints  tovább…

Felsőpárti – jó kezdés az új helyen

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Mint írtuk korábban, új állandó helyre költöztünk Szentesen, mégpedig a Felsőpárti Sörözőbe, ahol július 24-én, a kánikula közepén meg is volt az első koncertünk. Kint dögmeleg, bent kellemes hűvös, amit a hangulat azért felfűtött elég rendesen.

Kicsit szokni kell még a helyet, hiszen jóval szűkebben férünk el, de ez nem gond. Összehúzzuk magunkat, hogy minél jobban elférjetek a táncparketten, hiszen mégiscsak az a lényeg, hogy legyen valami mozgás…

Itt van néhány fotó, ami visszaadja a hangulatot a július végi koncertről.

Legyen valami pezsgés....volt (klikk a képre)

Találkozunk ugyanitt szeptember 11-én!

Új helyen Szentesen

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Felsőpárti Söröző – mostantól itt zenélünk, mondhatni, ez lesz a törzshelyünk.

Az IH-ból érkezünk ide, ahol szép hónapokat töltöttünk, sok jó koncertet adtunk. De egyszer minden véget ér, így ez a kapcsolat is megszakadt. De nincs harag, barátsággal köszöntünk el egymástól.

Az új helyszín tehát a Felsőpárti Söröző, aminek tulajdonosa Papp Tibor igencsak kitartó ember, hiszen hosszú hónapok óta rendszeresen telefonálgat, játszunk-e nála? Végül májusban eldőlt, váltunk, így július végén már az új helyen találkozhattok velünk.

Ez már a negyedik állandó helyszín, ahol az elmúlt közel 20 évben játszunk Szentesen. Kezdtünk a Mátyásban, majd jött a legendás Buffalo, és az IH. Kíváncsian várjuk, mi lesz a Felsőpártiban. Reméljük, ti is jöttök!

Esőhelyszín, nagy bulival

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Eredetileg azt terveztük, hogy ismét a szentesi megyeháza kiváló akkusztikájú udvarán koncertezünk. De az időjárás másként döntött, a közelgő eső miatt bekényszerültünk az IH-ba. De ez is teljesen rendben volt, hiszen már belaktuk a termet, és nem okozott meglepetést a hangzás.

Csoportosan elkövetett fotózás (klikk a képre)

Szerencsére sokan gondoltátok úgy augusztus 8-án, hogy velünk töltitek a fél éjszakát. Annak pedig kiváltképpen örülünk, hogy a régi törzsközönség mellett ismét sok új arcot láttunk a nézőtéren.

Reméljük, legközelebb, szeptemberben is találkozunk!

És akkor megjöttek az érettségizők…

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

…akik felpörgették a bulit és alig akartak minket hazaengedni. Engedtünk a nyomásnak, mégiscsak sikeresen teljesítették életük egyik legfontosabb vizsgáját.

Íme a hangulat egy pillanata (klikk a képre)

Kissé rendhagyó volt a júniusi szentesi koncert, két okból is. Először is, a hosszú évek alatt megszokottól eltérőn nem szombaton, hanem pénteken játszottunk. Másodszor egy új helyszínen, a megyeháza udvarán. Hogy ezek mennyire játszottak bele, hogy a megszokottól kisebb létszámú volt a közönség nem tudjuk, de nem is biztos hogy annyira fontos. Hiszen aki ott volt, nagy bulit tolt. De minderről hajtás után… tovább…