Szentesi őrjöngések

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

November közepe, irány Szentes. Ködös idő, lassan haladunk, így van idő a kocsiban beszélgetni. Fel is jön a téma az előttünk álló koncertről persze. Az előzőekhez mérve megbeszéltük, hogy 23 óra előtt bizony el nem kezdjük a zenét, hisz úgysincs ilyenkor még senki, Szentesen éjfél előtt a fű sem nő.

Erre mi történik? Odaérünk, és a belső terem már tele van. Le is esett az állunk rendesen. Eldöntöttük, 22 órakor mindenképpen kezdünk. De mire idáig elértünk, már mozogni is nehezen lehetett, megtelt a külső terem is.

Ami azonban ezután következett, az minden képzeletet felülmúlt. Nem tánc, nem szédelgés, hanem tombolás volt közel 4 órán keresztül. Eszement nagy buli kerekedett, és ami ebben a legjobb, hogy úgy éreztük magunkat, mint a Buffalo fénykorában, 2-3 évvel ezelőtt. A helyzet annyiban volt új, hogy sok számunkra ismeretlen jött el a koncertre.
Most már csak abban bízunk, hogy a következő bulin is ott lesznek, ami remélhetőleg még decemberben esedékes lesz. A többiről majd itt, a weben…

Tags: , ,

Szólj hozzá!