Zene a pesti kézilabdás csajoknak II.

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Az előző beszámoló végén azt írtuk, hogy mi már semmin nem lepődünk meg. És valóban.
A második csapat érkezett Orosházára Budapestről január utolsó hétvégéjén, így mi újra a Hotel Flóra felé vettük az irányt. A koncert némileg rendhagyó volt. Mivel Krisztiánt bő egy héttel ezelőtt megműtötték, így a két lány, Enikő és Lilla gőzerővel gyakorolta a fiús számokat. Volt is nagy röhögés próbán, mikor a csajok a Tankcsapdát kezdték el mélyen dörmögni. Ám Krisz annyira összekapta magát, hogy kijött a koncertre, és néha beszállt. Bár mindezt kényelmesen, egy bárszéken ücsörögve tette meg, miközben a csajok előtte villogtak.

A korosztály ezen alkalommal fiatalabb volt, átlagban 9 éves lányok tomboltak a parketten. Ahogy az előző, ez a koncert is amolyan élőzenés karaoke partivá vált, de ezt bántuk a legkevésbé.

Menet közben derült ki, hogy a terem tele van szülinaposokkal: két kézilabdás palánta január végén töltötte be 9. életévét, és mivel angyalföldi kézisekről van szó, természetesen dukált egy Vasas torta. A szülők azonban felhívták szíves figyelmünket, hogy az egyik apuka is a napokban lett 34 éves, semmiképp ne feledkezzünk meg róla. Ehhez mi is hozzátettünk, hiszen Krisztián is szülinapot ünnepelt, mégpedig a 33-ikat. Ezért a két felnőtt szülinapos együtt énekelte Demjén Ferenc Jégszív című örökbecsűjét. Mit ne mondjunk, feledhetetlen volt :)))

A buli olyannyira jól sikerült, hogy az előre betervezett 10 órás befejezés közel egy órával kitolódott. Ekkor azonban már egyszerűen muszáj volt bandát robbantani, hiszen a lányok vasárnap délelőtt tétmeccsen léptek pályára az orosházi sportcsarnokban. És fáradtan még kézilabdázni sem lehet.

Tags: , ,

Szólj hozzá!