Zenéltünk a kéklámpásoknak

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Megtisztelő felkérést kaptunk néhány hete az Őrizd a lángot Alapítvány elnökétől, Vincze Tibortól. Arra kért minket, hogy legyünk Orosházán a II. Városi Kéklámpás Nap záróakkordja, és toljunk egy másfél órás koncertet augusztus 29-én, Orosháza főterén.

Örültünk persze, mindössze egy apró gond volt: Enikő éppen ekkor nyaralt a családdal. De úgy döntöttünk, ilyen felkérést nem szabad visszautasítani…

Az öt fiú tolta a rákkenrollt (klikk a képre) Fotók: Palotás Rajmund

A rendőrök, tűzoltók és mentősök bemutatóztak, mi pedig már készültünk a koncertre. Azt nem vártuk, hogy tomboló tömeg lesz, hiszen kinek van kedve és hangulata péntek délután táncolni? 😀 Nem is volt ilyen, de azért jól telt az a két óra, amíg a színpadon voltunk. Köszönjük!

Pünkösd az orosházi főtéren

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Otthon játszani mindig felemelő és egyben izgalommal teli. Főleg akkor, ha már több mint egy év eltelt az utolsó hazai koncert óta.

Mi fent, ti lent - jó volt, köszi (klikk a képre)
Fotók: Kecskeméti Krisztina, Palotás Rajmund, Püspöki Zsolt

Nyár, meleg, sör. Ez a kombó tökéletes egy szabadtéri fesztiválhoz. Pünkösdkor a főtéren zenéltünk, a többit a tovább után leírjuk. tovább…

Anno, ismét

megmondta: András  //  kategória: beszámoló

Hosszú idő után tértünk vissza Orosházán a városszéli szórakozóhelyre, ahol annak idején (esetleg stílszerűen anno) sűrűn játszottunk. Mondhatni rendszeresen. Ám egy ideje el voltunk tűnve ami a “hazai” fellépéseket illeti.

Azért a hangulat adott volt (klikk a képre)

Tovább után írunk még…

tovább…

Újra az Annoban!

megmondta: András  //  kategória: Zenekari hírek

Jó ideje nem játszottunk “hazai pályán” ami a klubéletet illeti. De ez most megváltozik, hiszen pénteken (azaz május 10 – én) ismét Orosházán fogunk zörögni! A hajtás után pedig az is kiderül, hogy nyerhetsz belépőt!

tovább…

Ők húzták, mi zenéltünk

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Nem akármilyen helyszínen és eseményen játszottunk 2012. július 14-én. Orosházán, az Árpád kertben rendezte az Oros-haza Baráti Kör a III. Kamion- és Kötélhúzók Éjszakáját. A két húzós esemény között pedig mi toltuk a zenét a népeknek.

Két húzás között mi toltuk a zenét (klikk a képre) Fotók: Püspöki Zsolt

A fellépés nem volt véletlen. Jómagam és Tibi is tagjai vagyunk a baráti körnek, így adódott a lehetőség, hogy színesítsük egy First koncerttel a programot. A versenyekre több száz ember volt kíváncsi, a hangulat már az elejétől adott volt. tovább…