Fúvósok a szentesi Buffaloban

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Május legvégén – még a szentesi nyári szünet előtt – ismét a Buffaloba vezetett utunk. A hőség várható volt (be is jött) a tömeg várható volt (be is jött). Főleg utóbbinak köszönhető, hogy a szentesi úri közönség hozta a szokásos kitűnő formáját. Egy dolog azonban újdonságként hatott: megjelentek a helyi fúvósok. (Ez egy korábbi koncert posztja, de a két hetes leállás miatt sajna csak most került fel).

Ebben igazából semmi különlegesség nincs, mégis érdekes színfoltjai voltak az estének. Ugyanis egyenpólóban érkeztek a tett helyszínére, és igencsak mókás jókedvük volt. Mint kiderült, Csongrádon játszottak, és hazaérkeztük után jöttek a Buffaloba, karnagyi vezetéssel. Kicsiny szívünket megdobogtatta az eset, ugyanis Zozi, Andor, Tibi és jómagam is rendelkezünk fúvós múlttal (Tibivel amúgy máig aktív tagok vagyunk az Orosházi Fúvószenekarban).

Ezen az estén a csajok debütáltak, hisz az elmúlt próbákon elkezdtük a repertoár frissítést, mely főleg a lányok számait érinti. Bekerült a listába az AC/DC szerzeménye, (melyet Shakira Anastacia és Celine Dion újított fel, de most Enikő és Lilla prezentálta) a You Shook Me All Night Long, a Groovhouse Örült lennék, a Guns n’ Roses Sweet Child ‘o Mine, a Lynard Skynard Sweet Home Alabama és a Pink So What. (Ha érdekel, pontosan mit játszunk most a koncerteken, itt megtalálod.)

A koncert zárása igencsak elhúzódott, hisz – nem jut eszembe jobb szó – őrületes bulit csapott a közönség. Így hajnal 3 órakor lett vége az örjöngésnek, de ekkor sem óhajtott minket elengedni a nagyérdemű. Ja, és végre ott volt a tulaj, Zoli, akinek nagyon örültünk. Végre tudja, mit hagyott ki az elmúlt három alkalommal.

Most Szentesen nyári szünet következik. Leghamarabb szeptemberben megyünk a Buffaloba. Addig is jó pihenést mindenkinek, és ajánlom az ottaniak figyelmébe augusztus 8-át, mikor is Fábiánsebestyénen játszunk.

Tags: , ,

  1. Andor azt írta:

    ANASTACIA !!!!! nem Shakira !!!!!

  2. Krisztián azt írta:

    Na ugye…már javítva is.

Szólj hozzá!