Sokadik Gádoros a sokadik csúszással

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

090925_gadoros007.jpgAz, hogy Gádoroson hosszú évek óta játszunk a falunapon teljesen rendben van. Azonban az, hogy Gádoroson hosszú évek óta mindig késéssel lépünk színpadra…nos, az egyáltalán nincs rendben. A Vörösmarty sulibeli koncert után észvesztő pakolásba kezdtünk, hiszen volt 40 percünk arra, hogy berámoljunk Tóth uram kisbuszába és kiérjünk Gádorosra, hiszen 20 órától szabad a színpad, így a “sztár fellépő” Baby Gaby előtt van egy óránk bepakolni.

Legalábbis hittük azt mi. Rohamtempóban kiértünk, de sokkot is kaptunk egyből. Egy helyi zenekar játszott a színpadon éppen, és mint a technikusoktól (Fifi és Fefe) megtudtuk, érkezésünk előtt pár perccel kezdtek. Ez annyit jelentett, hogy Baby Gaby előtt fejezik be a koncertet, így lőttek annak, hogy be tudjunk időben pakolni. Ennek egy hátránya van csupán: hogy a meghirdetett időben megint nem tudunk kezdeni, és mire felpakolunk, az minimum 30 perc. A hidegben pedig az emberek többsége nem arra kíváncsi, hogy egy zenekar rámol a színpadon. Ők zenét akarnak.

A kitartóak jót mulattak (klikk a képre)

A kitartóak jót mulattak (klikk a képre)

Aztán Baby Gaby meg is érkezett, egy mikrofonnal a kezében és két táncos fiúval a háta mögött lenyomta a maga félplayback ugri-bugri szánalmát, és hazament. (Közben pedig kérte a jelenlévőket, hogy nézzék meg az új számát a jutubén. Így, ahogy írtam… ). Miután lejött a színpadról elkezdtünk rohamtempóban pakolni. De ahogy az várható volt – és Gádoroson lenni szokott – a közönség szépen hazaszállingózott.

Maradt azonban egy kb. 50 fős kemény mag, akik megvárták a beállást. Nekik ezért cserébe az eredeti 2 órás koncert helyett adtunk a legjobb számokból egy bő órás koncertet, melyen mindenki beleadott apait-anyait, és igazán jól is sikerült.

És hogy miért csak annyit? Hát mert éjfélkor be kell fejezni a zenét, addig szól az engedély. Ugye, ha időben fel tudtunk volna pakolni?

Tags: ,

Szólj hozzá!