Buffalo, ahol Andor mindig beveri a fejét

megmondta: Zoltán  // kategória: beszámoló

Régi elmaradást pótolok ezzel a beszámolóval, amikor is 2009 október 10-én Szentesen, a Buffalo Pubban nyomultunk. Tóth uram kódorgott valahol a kisbusszal, ezért Krisz és Tibi kocsijával indultunk útnak, persze szakadó esőben. A pakolást nagyban meggyorsította, hogy féltettük a cuccot a beázástól, így egy-kettőre menetkész állapotba hoztuk magunkat. Szentesen a megszokott kép fogadott minket: 10 ember lézengett a kocsmában. Nem keseredtünk el, mert ez a megszokott menetrend, majd jönnek.

A hely specialitása, hogy csak úgy férünk el a színpadnak nevezett dobogón, hogy Andor beül a falra installált böszme tévé alá. A böszme tévének persze böszme vas tartója van, amibe Andor a koncert ideje alatt minimum kétszer beveri a fejét. Ezt a penzumot most fél óra alatt sikerült teljesítenie.  Felborzolt idegeit csak egy buksi simogatás, nameg egy kis unicum tudta helyre hozni.

Nem piszmogtunk sokáig, negyed tizenegykor belecsaptunk a húrokba. A közönség szépen sorjázott be az ajtón, és szerencsére elhordták az asztalokat és a székeket is a színpad elől, így a táncoslábú egyének hamar megjelentek. A jókedv egyre nőtt – amihez reméljük mi is nagyban hozzájárultunk és nem csak az elfogyasztott italmennyiségnek köszönhető – és megjelentek az első asztalon táncolók. A jó példát sokan követték, aminek csak az asztalok véges száma szabott határt.

Ismét egy jó bulit tudhatunk magunk mögött. Mi jól éreztük magunkat és a közönséget látva, ők is jól szórakoztak.

Köszönjük a meghívást.

Tags: , ,

Szólj hozzá!