Szentes: elképesztő nagy buli

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Hol máshol lehetett volna a 2011-es év első koncertje, mint Szentesen a Buffaloban, a zenekar “vidéki fellegvárában”. Az ottani rajongók most sem hazudtolták meg magukat. Tulajdonképpen lassan már nem is lehet jelzőket írni azokra a koncertekre anélkül, hogy ne ismételgessem ugyanazokat: frenetikus, óriási, király stb. stb.

Látkép az asztalról - mindenki táncol (klikk a képre)

Pedig valamit kénytelen leszek írni, hiszen ismét olyat alkotott a szentesi közönség, ami belevitt minket is a buliba. Tehát akkor legyen “elképesztő nagy buli”. Ez mindent elmond.

A kezdéskor a megszokotthoz képest kevesen voltak (cirka 80 ember) de persze ez senki kedvét nem szegte, már az első számra – Lenny Krawitz – azonnal megkezdődött a tánc. Az első szünetig egészen családias volt a hangulat, ám mire a 15 perc szusszanás után vissza akartunk menni a színpadra, meglepődve tapasztaltuk, hogy hirtelen megérkezett úgy 80-100 ember, és kialakult a “hering effektus”. De bánta fene, hiszen sok jó ember kis helyen is…

Ismét élen jártak a mókában a pólós lányok, akik szülinapot ünnepeltek. Csapattársuk, Anita tortáján virított eggyel több gyertya. Volt egy másik ünnepelt is: Ottó (igazából Józsi, de mi csak Ottónak hívjuk). Ő kicsit skizofrén helyzetben találta magát, hiszen Szentesen született, de régóta Orosházán él és miattunk jött át a koncertre. Isten éltesse mindkettőjüket!

A koncert végét jelző Bikini – Részegen ki visz majd haza című örökbecsű dal elhangzása után sokan csalódottak voltak, hogy befejeztük. Nekik írom: február 19-én – néhány új dallal a tarsolyunkban – visszatérünk.

Tags: , ,

  1. Gombos Zsolt azt írta:

    Sziasztok!

    Nagyon jó buli volt a szombati és rettenetesen elfáradtam. Mi is szülinapoztunk,TI pedig ideális hangulatot csináltatok. Szó szerint tiszta víz volt minden rajtam… Gratulálok!!! Nagyon jók vagytok!!! Márciusban találkozunk és remélem ,hogy az áprilisi buli nem marad el,mert akkor tartom a névnapom!

    Üdvözlettel:

    Gombos Zsolt

Szólj hozzá!