Buffalo: tánc 20 ütem után

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Jóformán még el sem kezdtük, hiszen a zenei beállással bajlódtunk. De ez őket nem érdekelte, nem kérdezték meg hogy mikortól megy hivatalosan a buli. Felálltak az asztaltól és táncolni kezdtek. Mi meg csak néztünk nagyokat, hisz a hangcucc még szarul szólt, be kellett (volna) állítani. De ezzel sem foglalkoztak. Csak táncoltak és egyre többen lettek.

Tánc lent és fent (klikk a képre)

Mire a szám feléhez értünk, már el sem fértek rendesen a parketten. Ráadásul még hangolni is kellett, de hát a mondás is azt tartja, hogy mindent értük. Mármint a közönségért.

És ez így is van rendjén. Eszünk ágában sem volt leállni, mikor már a beállásnál táncolni kezdtek a lányok – ahogy a címben is van, nagyjából 20 ütem után. Ez a Buffalo, ahol mindig ér minket pozitív meglepetés – szerencsére.

A 2011-es év második koncertje is telt házat hozott Szentesen, és örömünkre egész sok, számunkra eddig ismeretlen ember jött el. Úgy tűnt hamar beilleszkedtek a törzsközönség közé 🙂

Ahogy ígértük, erre a koncertre új számokat is vittünk. Több hónapos csúszás után végre valahára összeállt az AC/DC – Thunderstruck-ja, aminek eddig csak az elejét nyomtuk. Emellett a Billy Idol – Shock to the System és a Quimby – Ajjajjaj című szerzeményét nyomtuk először élesben. Úgy tűnt, egyikkel sem fogtunk mellé.

Még egy pozitív dolgot fontos kiemelni: végre rendesen működött a színpad feletti szellőztető, így nem fulladoztunk a füstben – sőt, volt hogy már fáztunk is.

A lényeg viszont, hogy március 19-én újra tiszteletünket tesszük. Már alig várjuk…

Tags: , ,

Szólj hozzá!