Szombatűző First tekergő(k)

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Első ízben  – ám nem utoljára! – léptünk fel Orosházán a Végső Állomás nevezetű “erődítményben”. Itt be is kell valljuk, hogy a zenekar nagyobb része nem járt itt – sem a krimó elődeiben – igen tekintélyes idő eltelte óta. A hely mindenesetre némi felújításon esett át az évek alatt, és kapott egy ideális magasságú (bár egy kissé szűkös teret biztosító) színpadot.

Mindenki táncol (klikk a képre)

Tehát tökéletesen biztosítva volt minden egy újabb bulihoz.  Viszont sem a dátum sem az időjárás nem fogadott a kegyeibe minket, hiszen az esős péntek este egyben azt is jelentette, hogy a szombati munkanap miatt kisebb létszámra lehetett számítani, mint általában.

Ez azonban nem szegte kedvét sem a zenekarnak, sem azoknak, akik minden körülmény ellenére – vagy éppen azok miatt – ellátogattak a koncert helyszínére, hogy mintegy unalom, rosszkedv és a szombati munka/suli kiűzetése miatt jól érezzék magukat. Nos jelentjük: valóban nem volt telt ház, ám így is szép számmal érkeztek a szórakozni vágyók, akik néhány dal felcsendülése után – s talán némi “jókedvre derítő” gyomorba döntése mellett – gondoskodtak arról, hogy a hangulat létszámtól függetlenül remek legyen.

A régi jó ismerős dallamok jöttek és mentek, az új szerzemények is nagy tetszést arattak, vagyis összességében egy igen jó és mozgalmas koncerten vagyunk ismét túl. Az hogy a rögtönzött “szombatűző” buli kinek hogyan sikerült, pontosan nem tudjuk. Az eső ellen alkalmazott tánc azonban biztos nem járt sikerrel rövid távon, nem úgy a jókedv csalogatása: akik ott voltak, mind jól érezték magukat – ezt bizton állíthatjuk.

Azoknak pedig, akik kénytelenek voltak a szombat árnyékának vetületében kihagyni ezt a remek péntek estét, nos van egy jó hírünk: április 22 – én ismét koncertezünk a Végsőben! Akkor azonban nem fogadunk el akármilyen kifogást arra, hogy miért nem jöttök el minél többen! 🙂

Tags: , ,

Szólj hozzá!