Mezítlábas tanévzáró a fő streeten

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Adott a tanév vége. Adott a GYIÖK. S ha már így alakult, utóbbi az előbbi ünneplésének is teret adott. Tette ezt egy szimpatikus, zenés délutánnal június 20-án a Kossuth utcán – vagy ahogy mifelénk mondják, a Fő utcán – ahová egy remek színpadot is felállítottak.

Felülnézeti dobszett (klikk a képre) Fotók: Rosta Tibor

Az orosházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat tagjai komolyan gondolják amit csinálnak, és milyen jól teszik! Ennek köszönhetően a városban színvonalas és érdekes programok sokaságát hozták, és hozzák tető alá folyamatosan. Ilyen volt a legutóbbi össznépi megmozdulás is, ami a Mezítlábas Tanévzáró nevet kapta – ötletesen.

Jómagam munkából igyekeztem Krisztián segítségével a helyszínre, hogy nekiláthassunk az ÉLŐ, zenés produkciónak. Kellemes meglepetés volt, hogy egy igen remek színpadon, és jó körülmények között láthattunk hozzá a hangulat fokozásához – mindezt régi hangmérnök barátunk, Baranyás felügyelete alatt.

A buli eleje még világossal érte a visszafogottab hangulatú és kisszámú közönséget, de ahogy a nap lejjebb ereszkedett égi pályáján, átadva a teret az estének, úgy az érdeklődők is gyűltek, akiknek egy része, örömünkre éneklésbe és táncolásba kezdett végre. A búcsú nóta aztán egy rögtönzött tagfelvételt hozott magával: a művház hangosítójának, Bandinak a kislánya lehetőséget kapott egy zenekari karaoke lebonyolítására. A csajszi aztán cseppet sem megilletődve, vidáman énekelgette az általa ismert sorokat – Részegen, ki visz majd haza. Aranyos pillanatok voltak ezek számunkra is.

A koncert nagyszerű hangulatban telt, az egész zenekar élvezte a színpados, szabadtéri megmozdulást, aminek reméljük lesz folytatása is – velünk karöltve 🙂

Tags: ,

Szólj hozzá!