Tortacsata Szentesen

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Annyiszor leírtam már, hogy a Buffalo mindig új élményekkel gazdagít minket, hogy lassan én magam sem hiszem el. Pedig így van, amire példa a szeptember 17-i koncert is.

A szokásosnál valamivel később kezdtünk, hiszen Bandi a Hagyaték Örökség zenekarral játszott kora este, ahonnan Andor szállította Szentesre. A szállítást szó szerint kell érteni, hogy hiszen gitárosunk előző nap focizott és kificamította a bokáját. Így két mankóval bicegett be a Buffaloba. Ennek egy hátránya volt, hogy a koncerten végig nehezére esett a pedálokat taposni, de ezt csak szakavatott szemek vették észre, ügyesen megoldotta a helyzetet.

Szokás szerint a lányok kezdték a táncot (klikk a képre)

Az este énekesnőnk, Enikő köszöntésével kezdődött, hiszen névnapját ünnepelte. A pezsgő után pedig belecsaptunk. Most is a lányok voltak bátrabbak, 2-3 szám után ők kezdték meg a táncot – ezen már meg sem lepődök.

Ahogy az már lenni szokott, most is volt szülinaposunk, mindjárt kettő is. Először Tibrik Dórát köszöntöttük. Az ünnepelt kapott egy tortát is, aminek a tűzijátéka kis híján kiégette a szemem, ráadásul miután letették Bandi gitáralapjára, ő azonnal fel akarta falni – zene közben. (Erről fotó is van). Végül azonban nem gitárosunk lett a torta végzete: a szülinapi köszöntőzene után egyszer csak egy darab rózsaszín valami landolt a kezemen. Meglepődve néztem, hogy a fenébe került az oda és egyáltalán mi a fene az, amikor egy fiatalember felállt a színpadra, szembefordult a közönséggel, és kezében tartva a torta maradékát azt egy határozott mozdulattal behajította a tömegbe. Ekkor vettem észre, hogy odalent már javában zajlott a tortacsata. Egészségükre váljék!

Másodjára Bihari Juditot hívtuk a színpadra, akinek barátnői a Magna Cum Laude Pálinka dalát kérték. Természetesen eljátszottuk neki és a refrént közösen énekeltem a boldog ünnepelttel. Isten éltesse mindkét szülinapost!

Egyébként ezen az estén debütált két újonnan tanult dal is koncert körülmények között: A Hyperchild: Wonderfoul life és Péterffy Bori: Hajolj bele című remeke sikert aratott, így továbbra is játszani fogjuk, ahogy a két Quimby nóta is (Ajjajjaj; Most múlik pontosan) kezd most már minőségileg összeállni, így bátran játsszuk majd. A részletes számlistát egyébként itt találjátok.

Találkozunk október 22-én!

Tags: , ,

Szólj hozzá!