Vizes buli a Buffaloban

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Igencsak rendhagyó módon – és persze soron kívül, de örömmel – zenéltünk szentesi törzshelyünkön, hiszen a jól megszokott hétvégi banzáj helyett most kispénteken (értsd: csütörtökön) adtunk koncertet.

Edzés után vidáman (klikk a képre)

Az aprópó pedig nem volt más, mint a női vízilabda válogatott szentesi edzőtáborozásának lezárása egy őrületes bulival. A dolog korántsem ígérkezett olyan egyszerűnek, mint ahogy az egy megszokott First koncerten lenne, hiszen a pólós lányok, még a koncert napján is kőkeményen edzettek.

A feladat tehát adott volt: felrázni minden egyes, az edzéstől és a kajától kimerülten ücsörgő résztvevőt. Ez talán lehetetlen küldetés lenne, ám sem a Buffalo, sem a First (a kettő együtt meg pláne) nem arról híres, hogy ne tudna a semmiből is hatalmas ereszd-el a hajamat csinálni. Az elején persze azok merészkedtek előre a tánctéren, akik kevésbé voltak “leharcolt” állapotban, vagy mert nem is az edzőtáborból illetve a záró vacsoráról érkeztek, hanem csak bekukkantottak egy kis hétközi mókára. Ám idővel azok is kedvet kaptak a “denszeléshez”, akik a koncert elején ülve gyűjtögették az energiát.

Összességében egy kellemes hangulatú bulit nyomtunk le a szokatlan időpont ellenére, úgyhogy nincs más hátra mint előre: várjuk a következő szentesi fellépést, veletek!

Tags: , ,

Szólj hozzá!