Enikő beteg lett, de a fiúk nem adták fel

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

“Sajnálattal közöljük tisztelt közönségünkkel, hogy énekesnőnk, Béres Enikő betegség miatt elmarad!” Nagyjából ezzel az idióta szöveggel köszöntöttem február 18-án a szentesi nagyérdeműt, hiszen a zenekar egy szem leánya asszonya nem tartott velünk a Buffaloba, lévén hogy elkapta az influenza, és jó erősen le is teperte.

Nagyjából ilyen volt az alaphangulat 🙂 (klikk a képre)

Adott volt hát a feladat, énekesnő nélkül kell végignyomi a koncertet a vidéki fellegvárban. És mivel nem először jártunk már így, tudtuk, hogy ha a fene fenét eszik, akkor is megcsináljuk.

Már a koncert elején azon agyaltam, hogyan osszam be a számokat, hiszen most a női énekeket is nekem kellett prezentálnom, és mivel némelyik elég magas, így észnél kellett lenni. Az évek és a rutin aztán segített, így sikerült előadni – nem túl nőies hangon az igaz – a Zanzibárokat, de a Kockahasnál azért már volt röhögés is rendesen.

A zenekarból Feldmann Tibi is beteg volt, billentyűsünk végig lázasan nyomta a fekete és a fehér billentyűket. De ezt nem lehetett észrevenni, mert Pici “der profi”.

Volt szülinapos köszöntés is természetesen. Olyan személy állt velünk színpadra, aki hosszú évek óta jár First koncertekre. Nevezett Krucsó László kivételesen nem a megszokott szülinapi köszöntőzenét kapta, mert nem volt ott Enikő, és nem tudtuk a szöveget. Arra már nem emlékszem, hogy mivel köszöntöttük fel, de az biztos, hogy együtt énekeltünk a színpadon 🙂 (Update: a Facebookon hozzászóltak és megtudtam, hogy a Pálinka dalt kapta. Minő meglepő 🙂

Szóval egy szónak is száz a vége, köszi azoknak a nagy bulit akik ott voltak február 18-án. És nem feledni: március 24-én újra kezdődik a rákkenroll a Buffaloban! A Facebookon ide kattintva tudtok bejelentkezni

Tags: , ,

Szólj hozzá!