Buffalo: Farsang(i) szülinapi nyulak

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Ez a poszt megint jó későn került fel, de ilyen az, ha semmire nincs soha időm. De ha már így alakult, legyen ez egyfajta kedvcsináló az április 21-i koncert előtt.

Félreértés ne essék, nem volt farsang március 24-én, és a húsvétot sem hoztuk előre. Egyszerűen összekötöttünk egy szülinapi köszöntést két nyuszilány megjelenésével.

Nyuszi ül a First koncerten (klikk a képre még több képért)

Az egész úgy kezdődött, hogy megtudtuk, kedvenc pultosunknak, Farsang Zolinak szülinapja van. Nofene, akkor egyértelmű, hogy felköszöntjük. Már csak azt kellett kitalálni, hogyan rángassuk ki a munka frontjából.

Ez nem volt egyszerű, mert ha Zoli dolgozik, akkor azt nagy átéléssel teszi.  De végül sikerült, és kapott ezért cserébe egy jóféle Tankcsapda nótát, amit igazából végig sem hallgatott a színpadon, mert hívta vissza a kötelesség. Ha pedig a vendég torka száraz, akkor adni kell neki öblítőszert, különben morcos lesz!

Na de hogyan kerültek ide a nyulak? Egyszerű: jegyet vettek és bejöttek. A két lány mulatni jött és éppen volt náluk nyuszifül, amit felvettek. Jól néztek ki benne nem mondom, bár nagyobb röhögést inkább az váltott ki, amikor a srácok elkérték tőlük a füleket és fel is próbálták…ezt bővebben nem kommentálnám, a képek magukért beszélnek a galériában 🙂

És persze megint előkerültek a törött/szakadt squash ütők, amik egy bizonyos “nyomás” után tökéletesen alkalmasak arra, hogy Bandinak besegítsenek vele a gitárszólóknál. Ezzel sem volt semmi probléma, simán hallottuk a 2. és 3. gitárszólamot a háttérben.

Tags: ,

Szólj hozzá!