Buffalo: bronzünnep és búcsúzás

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Semmi rosszra nem kell gondolni a cím második részét illetően, nem mi búcsúztunk, hanem egyik törzsvendégünk és ő is csak ideiglenesen. De erről majd később.

Adriennek szólt a búcsúdal (klikk a képre)

Most talán kezdjük ott, hogy nagy gratula a szentesi pólós lányoknak a bajnoki bronzhoz, amit ahogy ilyenkor illik rendesen meg is ünnepeltek. Ez pedig meg is alapozta az este jókedvét május 19-én Szentesen.

Az este egyik fénypontja volt – legalábbis röhögés tekintetében mindenképpen – amikor Enikő a táskájából elővett egy Barbie fejdíszt. De mit keres egy ilyen egyáltalán a táskában? Tekintettel arra, hogy egy női táskában atombombától kezdve a vetélt egéren át a máig harcoló német alakulatig bármi előfordulhat, egy Barbie fejdísz nem lenne annyira meglepő. De ismerve Enikő ízlését, mégis furcsa. Kis faggatózás után kiderült, hogy aznap délután egy gyerekzsúron járt, és ott került a táskájába. És ha már nála volt, akkor természetes, hogy a Sugarloaf Barbie című számát is elénekelte – szigorúan a fejdíszben.

Nem feledni, a nyári szünet előtt június 23-án koncertezünk még egyet Szentesen, aztán júliusban mi is pihenni megyünk. Ha szeretnél ingyen belépőt a júniusi koncertre, klikk ide, jelentkezz be a Facebookon és figyeld a sorsolást.

A címben említett búcsúzást pedig egyik régi rajongónk, Délczegh Adrienn “követte el”. Nem örökre persze, mint megtudtuk, külföldre megy dolgozni. A baráti kör már a koncert elején heves szervezkedésbe kezdett, hogy búcsúzzunk el tőle zenével. És mi lehetett volna jobb és ide passzolóbb, mint a “Valahol egy lány”. Megkapta, énekelte és azóta már kint is van. Aztán persze ha hazatéved, várjuk ismét a Buffaloba. [Csak ne felejtsen el nekünk helyi sört hozni! 🙂 ]


Tags: , ,

Szólj hozzá!