Hőségben is táncoltak

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

A nyári szünet előtt még ellátogattunk Szentesre. Gondoltuk, hogy a Buffaloban meleg lesz, mert a legnagyobb hőségriadó kellős közepén játszottunk.

Bent azért nem sütött a nap (klikk a képre)

Végülis tudtuk mire számítsunk, mert az eltelt közel 10 éves szentesi vendégszereplésünk alatt volt már kánikulai koncert.

Egyébként mi sem jellemezte jobban a hőséget, mint az egy négyzetméterre jutó félmeztelen férfiak aránya. Már az elején volt olyan táncoslábú úriember, aki nem bírta a meleget és megszabadult pólójától. Igazából senki nem bánta, a lányok még némi irigységet is mutattak, mert ők ezt nem tehették meg. (A galéria ebből a szempontból kissé csalóka, mert amikor tömegesen jelentek meg a félmeztelen fiúk, éppen nem fotóztunk).

A tánctér ezen az estén nem volt zsúfolásig tele, ami egyértelműen a hőmérséklet számlájára írható. A forgatókönyv nagyjából úgy nézett ki, hogy a folyosó és az udvar tömve volt beszélgető és iszogató vendégekkel, akik amikor meghallották kedvelt zenéjüket, akkor bejöttek, táncoltak, majd kimentek hűsölni. És ez így ment körforgóban egész este.

Legközelebb augusztus 11-én megyünk Szentesre, addig is jó nyaralást és pihenést mindenkinek!

Tags: , ,

Szólj hozzá!