Ők húzták, mi zenéltünk

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Nem akármilyen helyszínen és eseményen játszottunk 2012. július 14-én. Orosházán, az Árpád kertben rendezte az Oros-haza Baráti Kör a III. Kamion- és Kötélhúzók Éjszakáját. A két húzós esemény között pedig mi toltuk a zenét a népeknek.

Két húzás között mi toltuk a zenét (klikk a képre) Fotók: Püspöki Zsolt

A fellépés nem volt véletlen. Jómagam és Tibi is tagjai vagyunk a baráti körnek, így adódott a lehetőség, hogy színesítsük egy First koncerttel a programot. A versenyekre több száz ember volt kíváncsi, a hangulat már az elejétől adott volt.

Igazán különlegessé azonban a 3 kamera tette számunkra a fellépést. Ugyanis az Orosházi Városi Televízió operatőrei az egész koncertet rögzítették, amiből hamarosan néhány számot összevágunk és fel is tolunk a YouTube-ra. Régi vágyunk teljesült ezzel, mivel a rengeteg fellépés ellenére nem készült még rólunk professzionális felvétel. Most ezt is pótoltuk, és bevalljuk, külön próbáltunk is a koncert előtt, hogy minden rendben menjen.

Azt még nem tudjuk hogy sikerült a felvétel, mert az utómunkák ezután kezdődnek. Azt viszont bátran leírjuk, hogy aki kijött erre a koncertre, nem unatkozott. Legalábbis a színpadról így tűnt 🙂

A remek képekért örök hála és köszönet Püspöki Zsolt barátunknak!

Tags: , ,

Szólj hozzá!