SAS torna teltházzal

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Nem tagadom, szép kis elmaradásom van ezzel a beszámolóval és a fotógalériával, hiszen az esemény még augusztus 11-i, de most pótolom.

Nyakba a csajt és mehet a buli (klikkelj a galériáért)

Szentesről és a Buffaloról nem hiszem hogy túl sokat kellene írni ezen az oldalon, hiszen bárhova is kattint a látogató, biztos beleütközik valamelyik buli képébe. De ez a mostani koncert ezért különleges, mert itt nem csak a szokásos Buffalos buliról volt szó, annál sokkal többről.

Mint megtudtam, a SAS torna a szentesi vízilabdás élet legnagyobb megmozdulása, amire sok-sok csapat érkezik. És nekünk külön öröm ennek az egész tornának a zárónapján koncertezni.

Ahogy várható volt, rengetegen voltak, mozdulni is alig lehetett még annak ellenére is, hogy az udvaron is megnyitottak egy pultot, és a meleg miatt egyébként is sokan inkább kint voltak. De ezek az apróságok senkit nem szoktak zavarni Szentesen, így akinek éppen táncra támadt széles jókedve, az bejött és ropta a parketten.

Volt minden ezen az estén. Félmeztelen férfiak, sört fejen egyensúlyozó egyéni produkció, sörösüvegen gitározás és nyakba kapott menyecske. De talán erről legjobban a képek beszélnek, amiket itt találtok.

Tags: , ,

Szólj hozzá!