Zsuzsi, a szülinapos pultos

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

A Buffalo Szentesen igazából üres lenne nélküle. Ő az, aki sokszor a hátán viszi az egészet. És mindenki imádja, mi is. Ezért koncerttel köszöntöttük Zsuzsit!

Zsuzsi (balra) szája fülig ért a tortától (klikk a képre)

Természetes, hogy februárban is tiszteletünket tettük Szentesen. Valahogy úgy alakult az év eleje, hogy máshol nem is koncertezünk, így a havi egy fix “zörgés és rákkenroll érzés” a Buffaloban teljesedik ki.

Így két héttel a koncert után, a poszt írása közben a fotókat nézegetve megállapítottam magamban, hogy ez sem volt gyenge buli. Mondjuk az igazat megvallva az lenne a furcsa, hogy ha Szentesen unalmas lenne egy First koncert. De miért is lenne az? Hiszen mi készülünk rendesen minden egyes fellépésre, a szentesiek pedig beleadnak mindent – az asztalon és mellette egyaránt.

De térjünk vissza főhősünkre. Zsuzsikát mindenki ismeri és mindenki szereti. Zsuzsika pedig most ünnepelte szülinapját. A pletykák szerint a 28.-at, de szerintünk még csak 23 volt 🙂 De nem is a kor a lényeg, hanem az életérzés, ami főhősnőnkben maradéktalanul megvan. Mi pedig úgy gondoltuk, hogy a sok kedvességért amit az elmúlt években kaptunk tőle, meglepjük egy szülinapi tortával, ami basszerosunk, Zoli felesége, Edit sütött külön erre az alkalomra. A meglepetés bejött, voltak örömkönnyek, ahogy az lenni szokott, aztán a koncert végén közösen befaltuk a tortát. Isten éltessen Zsuzsi! 🙂

Na de emellett történt ott még sok minden más is, többek között Szabó “Fradi” kolléga is betöltötte a 40-et (őt is megünnepeltük rendesen). Nézzétek meg a fotókat itt, és gyertek el március 16-án a következő bulira!

Tags: , ,

Szólj hozzá!