Egy április Szentesen

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Megkéstünk a beszámolóval, hiszen nyakunkon a soron következő Buffalo – banzáj, de nem akarunk adósók maradni sem evvel a pár sorral, sem a szokásosan érdekesre és jóra sikerült bulifotókkal sem.

Pezsgő a cipőbe (klikk a képre)

Szóval most következzen néhány gondolat az elmúlt havi koncertről.

A létszám talán elmaradt a szokásostól, de ha valami biztos, akkor az az, hogy Szentesen akármikor jelenünk meg, és akármennyien is jönnek el az aktuális zenés megmozdulásra, a buli tuti önfeledt szórakozásba és komoly partiba fullad. Ez most sem volt másképp.

Kicsit nehéz írni egy olyan estéről, ami minden hónapban eljön és mindig remekül sikerül (tehát a pozitív értelemben vett állandóságról), ezért most is azt emelném ki, ami újdonság volt. Ez pedig nem más, mint hogy egy gyors ötletelés eredményeként pezsgőt bontattunk a Buffalo háziasszonyával, Zsuzsival. Ebben még nem lenne semmi pláne, de az ilyen szintű ereszd-el-a-hajam közepén esze ágában sem volt senkinek ezt a hagyományos módon megtenni. Így végül a bátrabbak Enikő cipőjéből kortyolgatták a nedűt. Nem csalás, nem ámítás, egy jóféle lagzi egyik eleme jelent meg ezen az estén.

Jelentjük – illetve Enikő jelenti – a lábbeli túlélte a műveletet és semmilyen “károsodást” nem szenvedett. Május 11 – én pedig folytatjuk is a zajkeltést a Buffaloban. Azt nem ígérhetjük, hogy újra lesz cipős – ivászat, de a szokásosnak mondható remek hangulatot garantálni tudjuk!

A koncertnek létrehozott eseményre ITT tudsz bejelentkezni. Érdemes megtenni, mert ismét belépőt nyerhettek vele!

Tags: , ,

Szólj hozzá!