Anno, ismét

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Hosszú idő után tértünk vissza Orosházán a városszéli szórakozóhelyre, ahol annak idején (esetleg stílszerűen anno) sűrűn játszottunk. Mondhatni rendszeresen. Ám egy ideje el voltunk tűnve ami a “hazai” fellépéseket illeti.

Azért a hangulat adott volt (klikk a képre)

Tovább után írunk még…

Ahhoz képest, hogy többen érdeklődtek, mikor játszunk újra Orosházán, nem volt telt ház május 10-én. Ez persze köszönhető annak, hogy csúnyán fogalmazva vissza kell szokniuk az embereknek az ottani koncertjeinkre. Ráadásul a fiatalok mind vidéken tanultak manapság.

Mindenesetre mi készültünk és jó bulit csaptunk. Legalábbis akik ott voltak azok nem panaszkodtak sem a létszámra, sem a hangulatra. Sőt! Egy kedves rajongónk a fájó lábakat és a másnapi rekedtséget is pozitív emlékként emlegette ami a banzájt illeti 🙂

Köszönjük a meghívást és köszönjük azoknak akik megjelentek. Akik nem jöttek el, bánhatják, hogy kimaradtak ebből a körből, de remélhetőleg lesz még alkalmuk itt helyben pótolni. Rajtunk nem fog múlni!

Tags: , ,

  1. First zenekar / Orosháza » Pünkösd az orosházi főtéren azt írta:

    […] régen, 2013. májusában koncerteztünk utoljára Orosházán, még az ANNO-ban. Így most kaptunk az alkalmon és örömmel mondtunk igent az Orosházi Polgári […]

Szólj hozzá!