Rövid búcsú Szentestől

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Eljött a június, ami a zenekar életében – és Szentes vonatkozásában – azt jelenti, hogy nyári szünetet tartunk, minek értelmében júliusban és augusztusban nem lesz a Buffaloban koncertünk. Ennek megfelelően nagyon sokrétűre sikerült az aktuális, június 9-i buli, mondhatnánk, hogy szokásosan.

Egy pillanatkép Szentesről (klikk a galériához)

Ám nem minden elemében volt ez az a fajta tipikusan megszokott First esemény. Hajtás után megtudod miért…

A történet ott kezdődik, hogy úgy kellett összevadászni a zenekart, ugyanis Enikő és Zoli sem volt képben, már ami a fellépést illeti. Konkrétan elfelejtették ezt a bulit, így énekesnőnk jól megérdemelt alvásához készülődött, míg a basszerosunk a családjával sziesztázott a kertben békésen, amikor kapták a hírt: motyót fel és indulás! Tulajdonképpen végül nem voltunk késésben, de jót mulattunk a történteken, mert a végére Krisztiánt is elbizonytalanították, aki még egy telefonhívást is eszközölt Szentesre, hogy tuti aznap játszunk – e 🙂 Az egészből a többiekkel jól jöttünk ki, mert a feledékeny brigád fizette az első két kör itókát 🙂

Bandi önvallomása

A megérkezés és bepakolás után pedig improvizálgattunk is kicsit a magunk szórakoztatására, amíg be nem futott az első jelentősebb embersereg. Innen pedig ment a buli a szokásos medrében.

Ami aztán végképp ritka, vagy mit ne mondjak példátlan, hogy engem bárhol is táncolni lássanak az emberek. Most megtört a jég(szív), ugyanis gyanútlanul igyekeztem a színpadra az előzőekben leírt szám alatt, amikor le lettem vadászva és kíméletlenül táncra kényszerített egy kedves hölgy. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon nem volt ellenemre, sőt, én is kinéztem erre a műveletre egy számot a repertoárból, amire aztán szintén imbolyogtam egyet. Köszönöm a lehetőséget Petrának, de legközelebb több “mézes barbira” lesz szükség, hogy újra rá lehessen venni engem ilyesmire 😀

Az estében tovább haladva sikeresen elszakítottam egy húrt is, így újra előkerült a Vintage SG, ráadásul pont az AC/DC nóta előtt, úgyhogy nem bánta senki.

Visszatérés szeptemberben

Közben persze a szokásos őrület tombolt a tánctéren. Hálásak vagyunk, mert Szentesen nagyon jó közönség van, akik bármilyen körülmények között létszámtól függetlenül is hihetetlenül jó bulit tudnak összehozni. Ezért érdemes csinálni.

Úgyhogy senki ne csüggedjen az ottaniak közül, most ugyan kicsit távolabb maradunk Szentestől egészen szeptemberig, de ígérjük: ott folytatjuk veletek ahol abbahagytuk!

Tags: , ,

Szólj hozzá!