Köszi Buffalo – szavazzatok az új helyünkről!

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Eltelt 2 hónap, de még mindig nehezen hiszem el, hogy bezárt a zenekar kedvenc klubja, a Buffalo. Azért nem írtam eddig semmit, mert nem akartam indulatból fogalmazni. De most már sok minden lecsillapodott, és a jövőt tervezzük Szentesen.

A Buffalo utolsó bulija. Reméljük, az új helyen is lesz majd ekkora tombolás (klikk a képre)

Szavazhattok arról, hol játsszon a zenekar Szentesen. A tovább után minden kiderül…

Szerintem már minden szentesi tudja – vélhetően nálunk még pontosabban is – mi történt azon az augusztus 31-i estén. Mi csak álltunk, és vártunk, hogy vége legyen a hatósági ellenőrzésnek. Aztán mikor közölték, hogy vége a bulinak, szomorúan pakoltunk. Két nappal később még szomorúbbak lettünk, mikor Horváth Zoli hívott, hogy ennyi, bezárt a bazár, ő biztos nem nyitja ki többet a helyet, talán majd más.

Próbáltam visszapörgetni, mikor játszottunk ott először. Fejből nem ment, arra meg nincs időm, hogy beleássam magam a zenekar korábbi bejegyzéseibe. De az biztos, hogy több mint 10 éve zúztuk először a rákkenrollt a Buffaloban. A számtalan kegyetlen nagy bulit mi soha nem felejtjük el. Azt sajnáljuk igazán, hogy ilyen méltatlan véget ért az egész, még arra sem volt lehetőség, hogy egy ordenáré nagy zárókoncertet tartsunk ott.

Visszatérés – de hova?

A múlton kár keseregni, nézzünk a jövőbe. Már a bezárás utáni héten ketten is kerestek, hogy játsszunk náluk. Aztán még két klubtulaj hívott, hogy szeretné, ha őket választanánk a folytatáshoz. Be kell vallani, ekkora érdeklődésre egyáltalán nem számítottunk, de igazán jól esik. A zenekar már számításba vette a lehetséges helyszíneket és van bennünk egy kialakult vélemény, hol legyen a következő First koncert Szentesen.

Azonban  kíváncsiak vagyunk arra, mit gondolnak a szentesiek, hol lenne a legjobb helyszín a First koncerteknek. Ezért feltesszük szavazásra a témát. Előre hangsúlyozzuk: ez nem ügydöntő voksolás lesz, mi csak kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, és ezt is számításba vesszük, amikor döntünk.

Szavazzatok!

Szavazni a Facebook oldalunkon lehet ide kattintva. Először is likeolni kell az oldalt, utána mehet a szavazás: Felsőpárti söröző vagy a szentesi Művelődési és Ifjúsági Ház.

Azok között akik véleményt nyilvánítanak az első koncerten 4 db ingyen belépőt sorsolunk majd ki. Ez amolyan nyitóajándék lesz 🙂 Kampányolni egyik vagy másik hely mellett lehet, a szavazás tényét megosztani és terjeszteni pedig egyenesen kötelező! A határidő november 8, péntek este. Akkor hirdetjük ki, hol játszunk legközelebb Szentesen.

Tags: , ,

Szólj hozzá!