Újabb twitter tag köztünk: @lillaberki

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

A hétből már hárman nyomulunk a twitteren. Újabban Lilla kapott rá a dologra @lillaberki néven, bár még nem túl aktív, azt be kell valljuk. De majd csak ráérez a csiripelés ízére, és akkor nem lehet levakarni róla, akárcsak engem és Bandit!
Kicsit erősítünk ezen a szolgáltatáson is: több üzenetet fogunk nyomni a jövőben itt is, és jobb oldalra kitettünk egy állandóan frissülő alkalmazást, melyben az aktuális rövid üzeneteket olvashatjátok ha az oldalon időztök.
Follow me!

Bővült a twitter platformunk

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Mint pár hete írtam, a zenekar regisztrált a Twitterre, ezzel úgymond új távlatokat nyitottunk a kommunikációban, még ha ez a fajta csiripelés jelenleg gyerekcipőben jár nálunk. Ám mint régi twitter használó mondhatom, hogy ez is fejlődik. A zenekar twitter csatornája mellett én is csiripelek jó ideje. Ha érdekel mit, itt láthatod. Emellett Bandi is kedvet kapott hozzá, és nem olyan régen regisztrált is kedvenc gitárosunk – itt láthatjátok, miket írogat.

Akinek még nincs twittere, az regeljen, akinek viszont már van, kövessen bennünket bátran. Nem bánja meg… 🙂

Zenekar a Twitteren

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Most bizonyára sokan csak pislognak a cím elolvasása után. Hol van a zenekar? Mi a fene az a Twitter? És miért nem lehet magyarul írni? Beljebb mindent elmagyarázok! tovább…