Zenekar a Twitteren

megmondta: Krisztián  // kategória: Zenekari hírek

Most bizonyára sokan csak pislognak a cím elolvasása után. Hol van a zenekar? Mi a fene az a Twitter? És miért nem lehet magyarul írni? Beljebb mindent elmagyarázok!Nem fogom hosszúra húzni a témát, hiszen ez amolyan bejelentésszerű bejegyzés lenne, nem pedig weboktatás. A lényeg: pár hete regisztráltam a First zenekart a Twitteren. Aki szeretné megtudni, hogy az mi, klikkeljen ide, és olvashat róla.

A lényeg, hogy ezentúl rendszeresen fogunk csiripelni a weben, így aki rászánja magát és követ minket, sok apró belső információt is megtudhat rólunk. Ráadásul minden fontos történést ide teszünk ki majd elsőnek, így lehet naprakész a ránk kíváncsi olvasó és zenerajongó.

Egyébként nem új keletű dologról van szó, hiszen Orosházán is egyre nő a Twitterezők tábora. Többek között az Orosházi fúvósok (@ofze) és az Oros-haza Baráti Kör (@Oros_haza) is jelen van, én pedig a @kezisrac nick-kel nyomom a csiripeket orrba-szájba.

Ha elsőre nem is érted miről van szó, sebaj. Másodjára már könnyebben megy majd. Tehát aki szeretne minket követni, az itt teheti: @first_oh
(feltéve, ha regisztrált már). Ízelítőnek pedig lent láthatod, hogy mit csiripeltem utoljára a zenekarról.


Tags:

Szólj hozzá!