Megérkezett Tímea Réka!

megmondta: András  //  kategória: Zenekari hírek

Gyarapodott a First család! Nem is tűnik oly’ távolinak, mikor megszületett énekesünk, Krisztián fiú gyermeke Csanád. A csöppség azóta sokat nőtt és rengeteg élménnyel lett gazdagabb.

Megszületett Melega Tímea Réka

Február 15-én pedig egy húgocskát is kapott a szülőktől: 21:50-kor megszületett Melega Tímea Réka, 48 centivel és 2900 grammal. Baba és mama jól vannak, a hölgyek pedig egy ideje már az otthon melegét is élvezhetik az apa nagy örömére.

Ezúton is kívánunk sok egészséget és boldogságot a családnak. Isten hozott a First – családban Timi! 🙂

A művházban folytatjuk Szentesen

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Döntöttünk: a Buffalo bezárása után a Művelődési és Ifjúsági Házban lesz a következő koncert Szentesen. Sokat gondolkodtunk, mi lenne a legjobb megoldás, végül sok szempont alapján a művházat választottuk.

A Facebook oldalunkon indított szavazás is segített ebben. Az eredmény a vártnál szorosabb lett, 60-40 %-ban a Felsőpárti söröző kapott több szavazatot. De mint írtuk, ez nem ügydöntő szavazás volt, kíváncsiak voltunk a véleményetekre. Több szentesi baráttal, ismerőssel beszéltünk, és az ő véleményük is bekerült a kalapba. Aztán egy próba végén átrágtuk a dolgot, és döntöttünk a művház mellett.

Azt mi is tudjuk, hogy ugyanolyan, mint a Buffaloban nem lesz többé, az a fejezet lezárult. Most új lapot nyitunk Szentesen, ami reményeink szerint hasonlón sikeres lesz, mint az eddigi másfél évtized. Mi mindent megteszünk ezért, ehhez viszont ti is kelletek majd!

Szóval várunk mindenkit december 21-én este a szentesi IH-ban. A részletekkel jövünk majd.

Újra az Annoban!

megmondta: András  //  kategória: Zenekari hírek

Jó ideje nem játszottunk “hazai pályán” ami a klubéletet illeti. De ez most megváltozik, hiszen pénteken (azaz május 10 – én) ismét Orosházán fogunk zörögni! A hajtás után pedig az is kiderül, hogy nyerhetsz belépőt!

tovább…

Játszunk a Dinnyefesztiválon

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Bizony, közeledik augusztus 4-e, amikor a környék egyik legnagyobb tömegrendezvényén, a medgyesegyházi Dinnyefesztiválon koncertezünk 18 órától.

Itt van erről egy rövid ajánló videó, aminek nagy örömünkre mi is részesei vagyunk!

A fesztivál weboldala itt, Facebook lapja itt érhető el.

Csekkolj be és gyere ingyen a Buffaloba

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Új dolgot próbálunk ki, elsőként Szentesen. 2 db belépőt sorsolunk ki a Facebook oldalunk rajongói között az április 21-i szentesi Buffalo koncertre.

Ehhez mindösszesen annyit kell tennetek, hogy az FB-n létrehozott koncert eseményre bejelentkeztek. Mi pedig szombat délután véletlenszerűen rábökünk a listából két névre, amit a Facebookon közzé teszünk. A két szerencsés pedig ingyen jöhet a Buffaloba a First koncertre. Szóval jöhetnek a bejelentkezések, ide kattintva!