Új év, új zenék

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Kicsit frissítjük a zenei felhozatalt, ami azt is jelenti, hogy néhány eddig játszott zene lekerült a repertoárról. Vagy azért mert már túl régi vagy mert nem annyira “vettétek” koncerteken.

Az új zenék kiválasztása sosem egyszerű, elég sokat vitázunk e-mailben és próbán azon, hogy mely számokat érdemes megtanulni. Mindenkinek más a véleménye, de a végén azért megegyezünk. Az is szempont, hogy a mi zenekari felállásunkkal jól is szólaljon meg a szóban forgó szerzemény. Annak nincs értelme, hogy csak azért eljátsszunk valamit, mert szeretjük az adott zenét… tovább…

Újra próbálunk

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Hosszú szünet után újra jelentkezünk. Az elmúlt hetekben mindenki elveszett kissé a saját munkájában és magánéletében, így nem is próbáltunk. Azonban tegnap összejöttünk és átjátszottuk a repertoár kényesebb számait. Jól esett a közös zenélés, mindenkinek hiányzott már. Innentől pedig új lendületet veszünk és nekikezdünk a nyárnak. Általános helyzet, hogy kevés a pénz az embereknél, így koncert sincs túl sok. Ez kihat ránk is, jóval kevesebb buli van, mint akár egy éve. De sebaj, lesz ez még jobb is, mi bizakodóak vagyunk.

Fotózkodtunk

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Heten voltunk Bélánál.

Egy ideje nagy változások vannak a zenekar háza táján több fronton. Érkezett hetedik tagnak Lilla, elkezdtük felfrissíteni a repertoárt és megújult a weblap is. Így szorosan idetartozik az új plakát készítése is, melyhez azonban fotók kellenek. Ezért voltunk heten Bélánál. Fehér Bélánál.

tovább…

Nézd meg Lillát!

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Kedves látogató!

Lassan utolérjük magunkat a web frissítés területén is. Elkészült a Tagok oldalán Lilla adatlapja is.

Klikkeljetek, és olvassátok életrajzát.

Berki Lilla a First zenekar hetedik tagja

megmondta: Krisztián  //  kategória: Zenekari hírek

Berki Lilla

Az utolsó két koncert tapasztalatait leszűrve – és miután Enikő is hazaért a finnektől -összedugtuk a fejünket. És úgy döntöttünk, hogy bevesszük állandó tagnak Berki Lillát, aki a felkérésre – nagy örömünkre – igent mondott.

A leányzó nem fog minden egyes koncerten velünk játszani a tanulmányai miatt, de a nagyobb bulikon már két énekesnőnk lesz, ez tuti. Erősen nyaggatjuk, hogy ugyan szedje már össze magát és írja meg az önéletrajzát, így hamarosan megunja, és elküldi, amit közzé is teszünk.

A többit pedig majd meglátjátok a koncerteken.