Fotózkodtunk

megmondta: Krisztián  // kategória: Zenekari hírek

Heten voltunk Bélánál.

Egy ideje nagy változások vannak a zenekar háza táján több fronton. Érkezett hetedik tagnak Lilla, elkezdtük felfrissíteni a repertoárt és megújult a weblap is. Így szorosan idetartozik az új plakát készítése is, melyhez azonban fotók kellenek. Ezért voltunk heten Bélánál. Fehér Bélánál.

Maga a fotózás már-már rutinszerű abból a szempontból, hogy könnyesre röhögjük magunkat. A legnagyobb kérdés mindig az, hogy ki álljon elöl, kit hogyan slankít vagy éppen kövérít a fény és a fotózás szöge. Persze ebből oltári nagy poénok születnek – melyek atyja általában Andor. Na és az is “természetes”, hogy Béla ilyenkor nem vár ránk kedvesen mosolyogva, hanem kattintgat a fotógéppel. Ebből születnek azok a fotók, melyeken teli pofával röhögünk.

Az is kiderülhet a képek nézegetése közben, hogy Feldmann Pici EMO-s lett. Bár haja nem sok van, de mivel nálunk nagy a barátság, így a fotó erejéig Enikő kölcsönadta a sajátját. Lehet véleményezni, hogy áll neki az új stílus…

A sok-sok képből most 19 darabot adunk közre, melyek leképezik egy próba előtti fényképezés zenekari hangulatát. A új plakátképet már kiválasztottuk, így hamarosan közreadjuk, hogyan is néz ki az új terv, mellyel nyártól a hírdetőtáblákon találkozhattok.

Fotókért klikk ide, vagy ugrás a galériába.

Tags: ,

Szólj hozzá!