Fiatalok és sörben álló pedálok

megmondta: Krisztián  // kategória: stb

Hideg, esős idő, tömeg az ANNO-ban mert mindenki behúzódik. És ennek folyományaként gomolygó cigifüst. Lassan már fűkaszával is vágni lehet időnként. De nem siránkozunk, a klubélet velejárója a füst, ez van.

Mi is történt az ANNO-ban szeptember 19-én? Minden szép és jó. Már az első pillanatban megtelt a tánctér és számunkra ismeretlen fiatalok kisebb hada futott be. (Na jó, nem mindenki volt ismeretlen).

Középiskolás fiúk és lányok ropták eszeveszettül, és ez fel is pörgetett minket rendesen. Nem volt olyan nóta, melyet ne ismertek volna, bár meg kell hagyni, a régi rock klasszikusoknál azért akadt némi szövegismeret hiány, de mindezt pótolta a lelkesedés. Azonban a mai zenéknél totális őrjöngésbe mentek át. A legjobb, mikor a lányok headbang-eltek Zozi előtt. Szép,széles vigyor ült basszerosunk ajkán.

A koncert vége aztán sajna nem sikerült túl jól: az utolsó előtti számnál két fiatalember úgy gondolta, hogy egymást locsolgatja sörrel. Ezen mutatvány közben egy harmadikat is sikerült leönteni, aki bosszúból egy korsó nedűvel támadt vissza. Ennek tartalma azonban Krisztiánra és Bandira került. Előbbi még csak-csak tűrte, de Bandi gitárja és pedáljai is kaptak bőven. Ezért koncert leáll, kis nyugtatgatás a frontvonalon, majd a befejező számot azért még stílszerűen elnyomtuk: részegen, ki visz majd haza?

Tags: , ,

Szólj hozzá!