Anno, ismét

megmondta: András  //  kategória: beszámoló

Hosszú idő után tértünk vissza Orosházán a városszéli szórakozóhelyre, ahol annak idején (esetleg stílszerűen anno) sűrűn játszottunk. Mondhatni rendszeresen. Ám egy ideje el voltunk tűnve ami a “hazai” fellépéseket illeti.

Azért a hangulat adott volt (klikk a képre)

Tovább után írunk még…

tovább…

Újra az Annoban!

megmondta: András  //  kategória: Zenekari hírek

Jó ideje nem játszottunk “hazai pályán” ami a klubéletet illeti. De ez most megváltozik, hiszen pénteken (azaz május 10 – én) ismét Orosházán fogunk zörögni! A hajtás után pedig az is kiderül, hogy nyerhetsz belépőt!

tovább…

Évzáró az ANNO-ban

megmondta: Krisztián  //  kategória: beszámoló

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ANNO-ban tartunk amolyan karácsonyváró bulit. Ezek a kis szeánszok rendre sok embert vonzanak, és ez most sem volt másként. Ahogy pedig ígértük, a Magna Cum Laude pálinka dalát is megtanultuk erre az estére, és ettől fogva toronymagasra hágott a táncőrület.

Nem is írok többet, inkább jöjjenek a fotók, ide kattintva nézheted is.

Annoban a banzáj…

megmondta: András  //  kategória: beszámoló

Az időpont – még mindig – az utolsó “pólós napot” hozó  péntek volt, ami ugye azt jelenti, hogy azóta sem volt olyan jó idő, hogy egy szál pólóban utcára lehetett merészkedni. A helyszín pedig a helyi erőd, az Anno volt. Nos két hírünk van, egy jó és egy rossz. A rossz hír az, hogy olyan kellemes idő valószínűleg ebben az évben már nem lesz sajnos. A jó hír pedig az, hogy First koncert idén még lesz néhány. Remélhetőleg itt is. tovább…

First disco az Annoban

megmondta: András  //  kategória: beszámoló

Idén második alkalommal látogattunk el helyi törzshelyünkre, az Annoba. (Ez még május 21-én történt, de mivel Krisztián elfelejtette nem ért rá , így csak most tette ki a képeket és a beszámolót – A szerk.: Krisztián). Az új helyzethez igazodva tulajdonképpen meg is szoktuk azt, hogy a jövőben az itt megtartott bulikon disco estét tartunk. Ugyanis a koncert végeztével azonnal átváltozik a hely hangulata és közönsége, hogy elkezdődjön a Dj banzáj. Ebből adódóan, az ezen az estéken összeverődő társaság elég vegyes képet alkot: van akit a disco vonz, van aki egy pofa sörért néz be, s van aki egy jót akar tombolni a Firstre. tovább…