ANNO: kevesebb ember kevesebb füsttel jár

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Az eső ezen a péntek estén megkegyelmezett, és nem zúdult az égi áldás a nyakunkba. Ezt jól is tette, hiszen az ANNO sörözőben koncerteztünk június 26-án, és ha esik, akkor kevesen zarándokolnak ki a városból. De nem esett, így a kezdésre befutottak a népek. Emellett történt még egy s más dolog, mint például, hogy Csabi a tulaj 30 éves lett, melyet illendően és kellőképpen meg is ünnepeltünk.

A legnagyobb előnye annak, hogy nincs zsúfolásig tele egy klub az, hogy elviselhető a füst mennyisége. Bár szeretjük ha sokan buliznak a koncerten, de telt háznál látni sem lehet a cigifüsttől. Ez most nem volt így, de igazán mókás kis este volt.

Kezdődött azzal, hogy fiatal lányok és srácok azonnal számokat kértek. Ki a sikeres érettségit, ki a diplomáját ünnepelte. Mindkettő igazán dicséretes dolog, ezért mi azonnal teljesítettük a kéréseket, melyeket az érintettek és barátaik természetesen tánccal köszöntek meg. Már ekkor sokkot kaptunk a melegtől, melyet csak csillapítani tudott a DJ pultra elhelyezett ventilátor.

A nagy pörgés Prozlik Csabi megérkeztével indult. A krimó tulajdonosa ezen a jeles napon ünnepelte 30. születésnapját, melyre mi is készültünk. Újra begyakoroltuk kedvenc számát, a The Bangles: Walk Like in Egyiptian-t. Erre az ünnepelt beindult, és beállt a táncosok közé. Mielőtt azonban nagyon bemelegedett volna, felköszöntöttük mi is, kiemelve azt a tényt, hogy mivel elmúlt 30 éves, így innentől kezdve minden nap ajándék.

Az estéről készült fotókat itt nézhetitek meg – köszönet érte Kálmán Lacának.

Tags: , ,

Szólj hozzá!