A táncoló talpak éjszakája

megmondta: Zoltán  // kategória: beszámoló

Ez lehet a legjellemzőbb mondat, ha tömören akarom jellemezni a múlt szombat estét Szentesen. Nemcsak a közönség ropta a koncert elejétől kezdve, hanem a zenekar is. Emellett kissé rendhagyóra sikeredett a buli, hiszen a megszokottól eltérően már a megérkezéskor tele volt a Buffalo. Ami azért Szentesen nem szokás. De kezdjük az elején.

Az indulás rendhagyóra sikeredett, mert a zenekar orosházi részlege két részre szakadt. Bandi, Tibike és Krisz, Tóth urammal fuvarozta a cuccot, engem pedig Enikő volt szíves elvinni Szentesre. Mindez azért történt, mert Enikővel egy három leányzóból álló tánckar is eljött velünk, valamint nekem dolgoznom kellett szombat délután „…a lelkem a vállalatot illeti meg.”

A lényeg, hogy később indultunk, de sikerült így is 22 órára megérkeznünk. Mikor beléptünk az ajtón, rögtön láttam, hogy valami történt Szentesen.

Tele volt a kocsma!

Sőt! A srácok azt mondták, hogy már kilenckor is sokan voltak! Mint az előző beszámolómban leírtam, itt az emberek csak tizenegy óra körül indulnak be, de utána hatalmas bulit csapnak. Szombaton valami megváltozott. Lehet, hogy nem volt jó a tévé műsor, vagy tömeghipnózist alkalmazott valaki, de ilyen még nem fordult elő Szentesen! Ez egy kisebb fajta csoda! Ideje felülvizsgálni a szentesi közönséggel kapcsolatos nézeteimet. Nem szöszmötöltünk sokat, szorított az idő, és Tibike is összerakta már a hangtechnikát.

Kezdtünk

Pár szám után már 20-25-en táncoltak. Enikő megjegyezte, hogy csak nők vannak a parketten (a zenekar férfi tagjainak ez nem jelentett problémát), mire férfitársaink is megemberelték magukat. Néhányan felkapaszkodtak az asztalokra, és a csajokat is magukkal vitték.

A szünet után jöttek a számkérések:
– Névnapos Alíznak,
– Szülinapos Bettinek,
– Norbinak, aki most 29 éves
– Most vagyok 18 múltam Anitának

A következő szünetben ért minket a második meglepetés. Az emberek bent maradtak, és tovább táncoltak az idő közben megszólaló CD-re. Olyan jó zene szólt, hogy rögtönzött tánckart alkottunk mi is (Lilla, Krisz, Zozi) a színpadon. Mindenki tombolt, ugrált és őrjöngött. Enikő és a Három Grácia is kitettek magukért, valamint Andor és Tibike is bőszen bólogattak hátul.

Mindenkinek benne volt a boogie a lábában ezen az estén, és ennek mi örülünk a legjobban, mert üldögélő közönségnek nem nagy élvezet játszani.

Reméljük a következő buli is hasonlóan jó lesz decemberben.

Addig is sziasztok!

Tags: , ,

  1. Bölömbika azt írta:

    Jó a cikk!

    Csak a szóismétléseket hanyagold. 🙂

Szólj hozzá!