First disco az Annoban

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Idén második alkalommal látogattunk el helyi törzshelyünkre, az Annoba. (Ez még május 21-én történt, de mivel Krisztián elfelejtette nem ért rá , így csak most tette ki a képeket és a beszámolót – A szerk.: Krisztián). Az új helyzethez igazodva tulajdonképpen meg is szoktuk azt, hogy a jövőben az itt megtartott bulikon disco estét tartunk. Ugyanis a koncert végeztével azonnal átváltozik a hely hangulata és közönsége, hogy elkezdődjön a Dj banzáj. Ebből adódóan, az ezen az estéken összeverődő társaság elég vegyes képet alkot: van akit a disco vonz, van aki egy pofa sörért néz be, s van aki egy jót akar tombolni a Firstre.

Az viszont mindenkiben közös, hogy jól érzi magát. Ez természetesen a zenekarra is igaz. Ebben a szellemben vágtunk hát bele az estébe, s ismét nem kellett csalódnunk: a szokásos családias kezdés után hamar táncraperdültek az emberek, a slágerek meg csak repkedtek, mint gyönyörű pillangók a nyárban – csak hogy költői képeket is hanszáljak.

Volt tehát evés – ivás, tánc, lazulás, igazi ereszd el a hajamat, éneklés – nem ebben a sorrendben, de ezek ugye a buli elengedhetetlen kellékei és velejárói. Nem unatkoztunk, mint ahogy az egybegyűltek sem.

Igaz, mióta egy estén belül osztozunk a discoval, rövidebb egy First buli, ám a tartalom semmilyen esetben sem szenved hiányt. Ebben a tudatban várjuk hát a következő Annos megmozdulást, addig pedig nézzétek meg a legutóbbi bulifotókat!

Tags: , ,

Szólj hozzá!