Annoban a banzáj…

megmondta: András  // kategória: beszámoló

Az időpont – még mindig – az utolsó “pólós napot” hozó  péntek volt, ami ugye azt jelenti, hogy azóta sem volt olyan jó idő, hogy egy szál pólóban utcára lehetett merészkedni. A helyszín pedig a helyi erőd, az Anno volt. Nos két hírünk van, egy jó és egy rossz. A rossz hír az, hogy olyan kellemes idő valószínűleg ebben az évben már nem lesz sajnos. A jó hír pedig az, hogy First koncert idén még lesz néhány. Remélhetőleg itt is.Az érkezéskor szembesültünk azzal a szállóigévé emelkedett reklámfogással, hogy a pöttyös az igazi. A discós kollégák fényarzenálja ugyanis aranyos fehér pettyeket terített szét az egész krimóban, ami ugye egyet jelentett azzal, hogy amint a First koncert utolsó fényei is elhalványulnak, elkezdődik az ilyenkor már teljesen szokásosnak mondható afterparty, vagyis a tuc – tuc őrület.

A bemelegítő akkordok ismét szűkebb, már – már családi légkörben terültek szét az Annoban, ám ahogy az lenni szokott, a második felvonásra mindenki megérkezik, és kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek, fiúk és lányok együtt ropják. A hangulat itt is mindig remek, s ez most sem volt másképpen. A megszokott mosolygós arcok és a különböző kívánságaikat hangosan megosztók belepték a táncteret, így ismét egy jó kis Anno bulin vagyunk túl.

Ha többet akarsz látni ebből, akkor lesd meg a galériát, ha pedig részese is akarsz lenni, mindenképpen gyere el legközelebb. Mi tutira ott leszünk!

Tags: , ,

Szólj hozzá!