Újra az Annoban!

megmondta: András  // kategória: Zenekari hírek

Jó ideje nem játszottunk “hazai pályán” ami a klubéletet illeti. De ez most megváltozik, hiszen pénteken (azaz május 10 – én) ismét Orosházán fogunk zörögni! A hajtás után pedig az is kiderül, hogy nyerhetsz belépőt!

Az utóbbi időben az Anno többször is “gazdát” váltott ami a bérlést illeti. Most egy új vonalat képviselve kezdett munkába az aktuális bérlő, és a változások egyik szele azt hozta, hogy a First immár 2 év szünet után lép fel egykori helyi törzshelyén.

Ezt az estét szinte mindenki türelmetlenül várja, hiszen több helyről kaptunk visszajelzéseket, hogy ideje lenne újra “saját” városunkban is muzsikálni, ráadásul mi is izgatottan várjuk, hogy ismét a sok ismerős (és persze ismeretlen) ember előtt játszunk. Az biztos, hogy ha mindenki kitesz magáért, akkor az előző évek tapasztalatai alapján remek buli várható. Ne maradjatok ki Ti sem!

A koncert május 10 – én lesz, kezdés 21 óra. Jegyár: 400 Ft. Ha viszont szerencséd van, nyerhetsz magadnak egy belépőt, mégpedig úgy, hogy bejelentkezel a buli eseményére Facebookon, majd meg is osztod ezt. Ha ezzel megvagy, az eseményben feltünteted, hogy “megosztva” és máris azok között vagy, akik ingyenes belépést nyerhetnek péntek estére! Az eseményre ITT tudsz bejelentkezni.

Várunk Titeket!

Tags: , ,

Szólj hozzá!