Megvolt a visszatérés Szentesre

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Konkrétan keresni kellett a “gondolataim” másnap reggel, annyira jól sikerült a szentesi visszatérő buli. Érdekes volt az érzés, hiszen az elmúlt több mint 10 évben a Buffaloban zenéltünk. De az már a múlt. Most úgy tűnik, megvan a jövő: méghozzá az IH-ban.

Ez a fotó visszaadja a hangulatot (klikk a képre)

A zenekaron belül is megoszlottak a vélemények az előzetes várakozásokról, hogy mennyien jöttök el a művházba. Én az optimisták közé tartoztam, és nekem lett igazam. Sokan 🙂

Más volt ez mint eddig, de ezt tudtuk előre. Új helyszín, új ingerek, új színpad. Minden újdonság. Kell 2-3 koncert, míg teljesen ráállunk az IH hangulatára, de azt hiszem, hogy ezzel nem lesz gond. Különösen annak fényében, amilyen konkrét bulit csináltatok december 21-én.

Kissé furcsa volt, hogy nem az egymást lökdöső, taposó jeleneteket látom a színpadról, de mint kiderült, ennek is megvan az előnye. Többen mondtátok a szünetben és a végén, hogy így sokkal jobb táncolni, mert mindenki elfér kényelmesen. Na kérem, pont ez itt a lényeg, a tánc. Mert ugye nem egy vonósnégyes hangversenyére érkeztetek, így értelemszerűen táncolni is akartok. Ezzel sem volt semmi gond, a fotók bizonyítják annak, aki nem volt ott, teljesen rendben volt a hangulat.

Annak nagyon örülünk, hogy sok ismerős arcot láttunk a közönségben– már amennyire a vakító fénytől ez lehetséges volt. Annak pedig szintén örülünk, hogy jó sokan újak voltatok, reméljük tetszett a buli, és legközelebb is ott lesztek.

Ez a legközelebb a tervek szerint 2014 januárjában lesz. Amint lesz pontos infó, a Facebook oldalunkra és a twitterre kiírjuk. Ja, mindkét helyen kövessetek minket! 🙂

BUÉK nektek, jövőre találkozunk!

Tags: ,

  1. First zenekar / Orosháza » Sörben és pezsgőben táncoló azt írta:

    […] Megvolt a visszatérés Szentesre […]

Szólj hozzá!