Sörben és pezsgőben táncoló

megmondta: Krisztián  // kategória: beszámoló

Igen, jól látjátok, ez egy nem kicsit, hanem nagyon megkésett beszámoló. Tudom, az nem mentség, hogy a rohadt sok munka miatt nem volt időm megírni és a képeket átnézni, de azt talán megértitek, hogy mivel időközben megszületett a lányom, az időm nagy részét a családdal töltöttem 🙂

Az arcok mindent elárulnak (klikk a képre)

De most már nem húzom tovább az időt, lássuk, mi is történt január végén Szentesen. Mert esemény az volt bőven, amit a fotók is bizonyítanak.

Jó, azt nem mondjuk, hogy ez így volt tervezve, de tény, hogy a január 25-i koncert csúcspontján valaki szétlocsolt egy adag pezsgőt és sört. És mintha ez tök természetes lenne, senki nem reklamált vehemensen, hanem tombolt tovább. Ezt már mi is szeretjük!

A legközelebbi szentesi koncert az IH-ban 2014. március 29-én, 22:30-tól lesz. Gyertek!

Ez a kis epizód hűen tükrözte azt a hangulatot, ami az IH-ban volt. Amikor a Buffalo után a váltáson gondolkodtunk, azt mondtuk, hogy minimum 3 koncert lesz az új helyen, bárhol is legyen az, ennyit mindenképpen adunk, lássuk mi sül ki belőle. Az ifiház már az első koncerten meggyőzött minket, és ez a mostani pedig megerősített, hogy jól döntöttünk.

Mi azt látjuk és érezzük a színpadról, hogy a hangulat teljesen rendben van, ráadásul a nagyobb tánctéren kényelmesebben is elfértek. Mi mindenesetre rohadtul élvezzük az egészet.

Szépen Mosolyogjon Mindenki - trollal (klikk a képre)

A fotókat szerkesztve iszony sokat röhögtem az itt is megjelenő trollokon, akik “belepofátlankodnak a készülő “Szépen Mosolyogjon Mindenki” alkotásokba.

Tags: , ,

Szólj hozzá!